EUROLYGA 2023

Rankininkas B. Petreikis – bundeslygos turo septynete

Lietuvos rinktinės ir „N-Lübbecke“ klubo rankininkas Benas Petreikis išrinktas į Vokietijos bundeslygos trečiojo turo geriausių žaidėjų septynetą. Lietuvis buvo įvertintas po rungtynių, kuriose Liubekės rankininkai namie nugalėjo „Balingen-Weilstetten“ komandą ir iškovojo pirmąją pergalę.

 Benas Petreikis.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Benas Petreikis.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2021, 2:14 PM

Po trijų sezonų pertraukos į pirmąją bundeslygą grįžusi „N-Lübbecke“ sekmadienį savo aikštėje, palaikoma 1750 žiūrovų, pirmavo nuo pirmos iki paskutinės minutės ir įtikinamai įveikė „Balingen“ ekipą 33:27 (17:12).

Šeimininkų įžaidėjas Benas Petreikis įmetė 4 įvarčius, bet dar labiau pasižymėjo kurdamas progas komandos draugams ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

„Būna rungtynių, per kurias nusišypso sėkmė ir kamuolys porą sykių įskrieja į vartus, o tada visa komanda pajunta įkvėpimą. Šiose rungtynėse greitai įgijome persvarą ir padarėme viską, kad ją išsaugotume, – sakė B.Petreikio komandos draugas Dominikas Ebneris. – Mūsų komanda labai vieninga. Vienybė praėjusį sezoną mums padėjo iškovoti kelialapį į pirmąją bundeslygą. Dabar tikime, kad vienybė padės ne kartą laimėti ir šį sezoną“.

Po pergalingų rungtynių Vokietijos rankinio specialistai labiausiai pažymėjo B.Petreikį. Lietuvis kartu su Vokietijos rinktinės žvaigždėmis Johannesu Bitteriu bei Patricku Wienceku, ilgamečiu Kroatijos rinktinės žaidėju Marko Mamičiumi ir dar trimis rankininkais pateko į geriausių turo žaidėjų septynetą.

„N-Lübbecke“ per tris turus iškovojo 2 taškus ir dalijasi devintąją vietą. B.Petreikis įmetė 10 įvarčių ir atliko 15 rezultatyvių perdavimų. Pagal rezultatyvius perdavimus jis bundeslygoje užima trečiąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.