EUROLYGA 2023

Ukrainos rankinio grimasos: „Motor“ komanda per vieną dieną sužaidė dukart

Zaporižės „Motor“ rankininkai šeštadienį per Ukrainos lygos rungtynes įmetė 87 įvarčius. Per vienas rungtynes įmesti tiek įvarčių, net žaidžiant su keliomis galvomis silpnesniais varžovais, sudėtinga. Tačiau „Motor“ per dieną žaidė du kartus!

Zaporižės komandą treniruoja Gintaras Savukynas.<br>Facebook nuotr.
Zaporižės komandą treniruoja Gintaras Savukynas.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2021, 8:56 AM

Gintaro Savukyno treniruojami „Motor“ rankininkai šeštadienį 13 valandą pradėjo rungtynes su Kijevo CSKA ekipa ir ją sutriuškino 50:11 (23:6). Šiek tiek pailsėję Ukrainos čempionai 18 valandą dar kartą žengė į aikštę ir be jokio vargo nugalėjo Zaporižės „Akademija handbolu“ ekipą 37:18 (18:9).

Pagrindiniai „Motor“ rankininkai žaidė tik po vienerias rungtynes: šeši žaidėjai – pirmąsias, kiti septyni – antrąsias. Tuo tarpu šeši rankininkai, kurie beveik negauna progų Čempionų lygoje, šeštadienį buvo registruoti per abejas Ukrainos lygos rungtynes.

Aidenas Malašinskas žaidė tik antrąsias rungtynes ir į „Akademija handbolu“ vartus įmetė 6 įvarčius. Kitas lietuvis Jonas Truchanovičius kol kas negali padėti Zaporižės komandai dėl traumos.

„Motor“ sutiko žaisti dukart per dieną, nes tarp šios komandos ir jos varžovų Ukrainos lygoje – milžiniška praraja. CSKA ir „Akademija handbolu“ net nėra lygos autsaiderės, tačiau dauguma šių komandų žaidėjų yra 16-19 metų vaikinai iš Kijevo ir Zaporižės rankinio mokyklų.

Maža to, kad „Motor“ per dieną į aikštę ėjo du kartus, ši komanda buvo ką tik grįžusi iš Katalonijos, kur ketvirtadienį vakare žaidė Čempionų lygos rungtynes su „Barcelona“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.