EUROLYGA 2023

Po teismo sprendimo – S. Malinausko džiaugsmas: „Ir tai tik ledkalnio viršūnė“

Buvęs žurnalistas ir premjero Sauliaus Skvernelio patarėjas Skirmantas Malinauskas laimėjo bylą prieš Lietuvos futbolo federaciją ir jos prezidentą Tomą Danilevičių.

 Po teismo sprendimo – S. Malinausko džiaugsmas: „Ir tai tik ledkalnio viršūnė“.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Po teismo sprendimo – S. Malinausko džiaugsmas: „Ir tai tik ledkalnio viršūnė“.<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2021, 10:09 PM

Socialiniame tinkle „Facebook“ S.Malinauskas pranešė, kad teismas atmetė LFF ir T.Danilevičiaus ieškinius.

„LAIMĖJOM!

Teismas atmetė ir Lietuvos futbolo federacijos, ir fizinio asmens LFF prezidento Tomo Danilevičiaus ieškinius. Mano teiginiai pagrįsti faktais, nieko paneiginėti ar trinti neturiu.

Ką tai reiškia federacijai? -14900 eurų, kurie buvo skirti mano persekiojimui. 11400 iš jų sumokėti Šviniaus draugo advokato kontorai, 3500 turės būti sumokėta man kaip mano teismo išlaidos. Pabrėžiu, tai visų mūsų pinigai, kurie turėjo būti skirti futbolui. Kiek komplektų aprangų, kiek bucų ir kiek kamuolių už tokią sumą išeitų?

Ką tai reiškia piliečiui Tomui Danilevičiui? Pirmiausia, didžiulę gėdą. Teismas sutiko, kad jo reputacinės problemos nėra dėl mano kritikos. Jis maišo priežastį su pasekme. Didžiausia problema yra tai, kad kažkada legendinis futbolininkas, Lietuvos rinktinės kapitonas dabar bijo įvardinti, jog kriminalas LFF yra blogai, kad LFF Ekonomikos ir finansų komiteto neturi valdyti už pinigų plovimą teistas asmuo, kad vykdomajame komitete neturi posėdžiauti sėdėję nusikaltėliai. Negali pykti ant veidrodžio, jei atspindys nepatinka (patikėkit, aš tai žinau).

Priešingai, būdamas viešu asmeniu T.Danilevičius ėmė persekioti vlogerį už kritiką. Kaip jam tai sekėsi? Kol kas bendroje sumoje -5900 eurų (2400 jo teismo išlaidos ir 3500 mūsų).

Ką tai reiškia Šviniui? Tarp kojų įmuštą įvartį varžybose, kuriose jis tikėjosi taip išgąsdinti priešininkus, jog šie net aikštėje nepasirodys. Ir tai tik ledkalnio viršūnė. Rytoj savo epizode papasakosiu apie kitas jo bėdas, o jos vis rimtesnės.

Na ir ką tai reiškia man? Sugaišta daug laiko, įšaldyta daug pinigų ir jėgų gali tekti skirti dar daugiau, jei persekiojimas tęsis. Lygiai taip pat ir kita pusė turės didesnius finansinius nuostolius bandydama mane nutildyti. Svarbiausia, mes atsilaikėm ir judam toliau. Užtikrinti, ramiai, žinodami savo tikslą. Šviniau, žinau, kad skaitai. Mes jį pasieksim. Patikėk manim!“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė S.Malinauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.