EUROLYGA 2023

„Hockey Punks“ vadovas Š. Kuliešius: „Su geriausia sudėtimi Latvijoje kovotume dėl vietos turnyrinės lentelės viduryje“

Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ ledo ritulio klubas, sugrįžęs po kovų Baltijos ledo ritulio lygos finalinio ketverto turnyre, ketvirtadienio šalies lyderių dvikovoje Kaune išmėgins jėgas su „Kaunas City“ komanda.

 Šarūnas Kuliešius.
 Šarūnas Kuliešius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2021, 11:44 AM, atnaujinta Nov 4, 2021, 11:45 AM

Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius įvertino pasirodymą Latvijoje bei įvardino favoritais šiandienos rungtynių šeimininkus.

„Aš galvoju, kad pirmose rungtynėse šiek tiek užtruko laiko pratinimosi prie geresnių Latvijos komandų tempo. Manau, kad pirmas ir antras rungtynių su Liepojos komanda kėliniai nebuvo geri ir rezultatas tą atspindi.

Bet jeigu imti abi rungtynes kartu ir skaičiuoti kaip šešis kėlinius, tai paskutinysis kėlinys rungtynėse su Liepoja ir pirmi du kėliniai su Latvijos čempionato lydere Rygos komanda buvo labai neblogi.

Trečiajame šeštadienio rungtynių kėlinyje šiek tiek trūko jėgų. Bet, manau, kad mes dar turime rezervo – ne visi mūsų lyderiai atvažiavo į turnyrą.

Juos pakeitė keli Elektrėnų „Energijos“ žaidėjai, kurie tikrai neblogai sužaidė ir padėjo mums, bet jei būtų žaidęs tokio kalibro žaidėjas kaip Tadas Kumeliauskas, jis būtų pastebimas šitose dvikovose.

Parodėme, kad varžytis su Latvijos komandomis tikrai galime. Ar galime laimėti prieš stipriausias Latvijos komandas, čia iš tikrųjų klausimas, nes tai yra ne tas pats.

Aiškesnis vaizdas būtų buvęs, jei mes turėtume pilną sudėtį. Nebuvome sutriuškinti, abejose rungtynėse kovojome iki galo.

Prieš šeštadienio rungtynes Rygos komanda ilsėjosi, o mes baigėme rungtynes išvakarėse apie pusę vienuoliktos vakaro.

Apibendrinant aš galvoju, kad su mūsų geriausia sudėtimi galėtume kovoti dėl vietos Latvijos pirmenybių turnyrinės lentelės viduryje.

Žaidėjai turėjo kelti savo lygį žaisdami su tokiais varžovais. Rinktinių žaidėjai dar gauna kažkokią tarptautinių varžybų praktiką, o tie, kas tik žaidžia klubuose, jos neturi.

Tikiu, kad šitas turnyras padėjo jiems pakelti savo lygį ir norėčiau tikėti, kad tai padės mums Lietuvos čempionate.

Ketvirtadienį žaisime Kaune ir, manau, kad Kauno komanda yra rungtynių favoritas. Jie pasistiprino žaidėjais, o mūsų keli turnyre Latvijoje nežaidę žaidėjai neaišku kokios bus sportinės formos.

Rungtynės bus Kaune, o ir kai žaidėme Vilniuje, buvo sunkios rungtynės. Manau, kad mums reikės labai stipriai pasistengti, kad galėtume galvoti apie pergalę“, – aiškino Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.

Rungtynių Kauno ledo arenoje pradžia 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.