EUROLYGA 2023

UFC narve – amerikiečio ir meksikiečio mūšis

Maxas Holloway – prieš Yairą Rodriguezą. Kovinio sporto gerbėjai savaitgalį galės stebėti šią intriguojančią UFC puslengvio svorio kategorijos (iki 65,8 kg) dvikovą.

29 metų 180 cm ūgio M. Holloway anksčiau buvo puslengvio svorio kategorijos čempionas. <br> AFP/Scanpix.com nuotr.
29 metų 180 cm ūgio M. Holloway anksčiau buvo puslengvio svorio kategorijos čempionas. <br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-12 11:35

Šią akistatą tiesiogiai iš Las Vegaso rodys „TV3 Sport“ kanalas ir naujos kartos televizija „Go3“. Transliacijos pradžia – lapkričio 13 dieną 23 val. Prieš amerikiečio ir meksikiečio susirėmimą bus parodytos dar trys kovos.

29 metų 180 cm ūgio M. Holloway anksčiau buvo šios svorio kategorijos čempionas. Juo amerikietis tapo 2017 metais. Paskui M. Holloway titulą apgynė net tris kartus. JAV kovotojas nugalėtojo diržą prarado 2019-aisiais, kai turėjo pripažinti Australijos sportininko Alexanderio Volkanovskio pranašumą.

Praėjusioje kovoje šių metų sausį M. Holloway įveikė tautietį Calviną Kattarą. Tačiau tai buvo tik antroji amerikiečio pergalė per pastarąsias penkias kovas. Iš viso M. Holloway sąskaitoje MMA varžybose – 22 pergalės (10 nokautų), 6 pralaimėjimai. UFC puslengvio svorio kategorijos reitinge jis užima pirmąją vietą.

Y. Rodriguezas yra tokio pat amžiaus ir ūgio kaip M. Holloway. Meksikietis į UFC narvą nežengė pastaruosius dvejus metus – ir dėl traumų, ir dėl to, kad 2020 metų gruodį buvo diskvalifikuotas šešiems mėnesiams. Jis vartojo dopingą. JAV ir Meksikos sportininkai turėjo kautis šiemet liepą, bet tada M. Holloway patyrė traumą.

Y. Rodriguezas MMA narve iš viso laimėjo 13 kartų (4 nokautai), dusyk pajėgesni buvo varžovai. Jis savo svorio kategorijos reitinge rikiuojasi trečias. Praėjusioje kovoje Meksikos sportininkas 2019-ųjų spalį palaužė amerikiečio Jeremy Stephenso pasipriešinimą. Y. Rodriguezas nuo 2013 metų įveikė net 10 oponentų iš 11-os.

Iš kitų vakaro kovų dėmesio vertas sunkiasvorių (iki 120,2 kg) mūšis. Jame amerikietis Benas Rothwellas aiškinsis santykius su brazilu Marcosu Rogerio de Lima. Moterų puslengvio svorio kategorijos kovoje susitiks kanadietė Felicia Spencer ir amerikietė Leah Letson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.