EUROLYGA 2023

„Motor“ pirmąjį Čempionų lygos ratą baigė pergale

Gintaro Savukyno treniruojama Zaporižės „Motor“ komanda pirmąjį rankinio Čempionų lygos ratą baigė pergale. Trečiadienį Ukrainos čempionai savo aikštėje nugalėjo „Veszprém“ komandą 29:27 (14:12). „Motor“ įžaidėjas Aidenas Malašinskas įmetė 5 įvarčius, o Jonas Truchanovičius vis dar negali žaisti dėl traumos.

„Motor“ pirmąjį Čempionų lygos ratą baigė pergale.<br>LRF nuotr.
„Motor“ pirmąjį Čempionų lygos ratą baigė pergale.<br>LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-18 00:37

Rungtynių pradžioje garsiausi Zaporižės sirgalių plojimai buvo skirti vartininkui Genadijui Komokui. Jis atrėmė du baudinius ir iki 10-osios minutės neleido varžovams įmesti nė vieno įvarčio. „Motor“ aikštės žaidėjai taip pat atliko savo užduotis ir šeimininkai pirmavo 3:0. Nors kėlinio viduryje „Veszprém“ išlygino rezultatą 6:6, Ukrainos čempionai tuoj smogė dar kartą ir įmetė keturis kartus paeiliui. Rezultatas 22-ąją min. tapo 10:6.

Nuo tada „Motor“ visą laiką pirmavo. Nors Zaporižės komandos persvara nė karto nebuvo didesnė negu penki įvarčiai, „Motor“ neleido įsibėgėti ir varžovams. Antrajame kėlinyje skirtumas tik kartą buvo sumažėjęs iki vieno įvarčio.

„Motor“ per 7 rungtynes iškovojo 6 taškus ir B grupėje pakilo į ketvirtąją vietą. Tiesa, kitos komandos dar nežaidė septintojo turo rungtynių. Grupėje pirmauja „Kielce“ (10 taškų), „Barcelona“ (9) ir „Veszprém“ (8).

Aštuntajame ture „Motor“ vėl susitiks su „Veszprém“ klubu. Rungtynės vyks lapkričio 25 d. (ketvirtadienį) Vesprėme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.