EUROLYGA 2023

Siaubingą avariją išgyvenęs Tigeris Woodsas pasidalijo niūriomis prognozėmis

Legendinis Tigeris Woodsas pranešė, kad nebesitiki sugrįžti į karjeros viršūnę, kurioje buvo prieš patirdamas siaubingą avariją. Prieš metus katastrofą išgyvenęs amerikietis vis dar nėra pilnai pasveikęs, maža to, traumos smarkiai paveiks likusią jo karjeros dalį.

 Tigeris Woodsas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Tigeris Woodsas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2021, 4:28 PM

Pranešama, kad 45-erių golfo žaidėjas jau niekada nebegalės tiek laiko žaisti golfą, kiek tai darė iki lemtingos avarijos. T.Woodsui buvo atliktos kelios kojų operacijos, kurių pasekmės išliks ilgam.

„Nemanau, kad aš vėl galėsiu įkopti į tą karjeros viršūnę, kurioje buvau. Nemanau, kad tai realistinis variantas“, – teigė T.Woodsas.

JAV golfo žvaigždė į sunkią avariją pateko praėjusią žiemą, važiuodamas automobiliu netoli Los Andželo. Pasak žaidėjo agento Marko Steinbergo, T.Woodsas patyrė „daugybines“ kojų traumas, jam buvo atlikta operacija.

Golfo pasaulio garsenybė T.Woodsas antradienį buvo sunkiai sužeistas, kai jo vairuojamas automobilis nulėkė nuo kelio netoli Los Andželo ir kelis kartus apsivertė.

Į avarijos vietą atvykę policijos pareigūnai sakė, kad golfo žaidėjui „labai pasisekė“, kad jis liko gyvas, bet jam buvo sunkiai sužalotos abi kojos..

Per anksti ryte įvykusią avariją T.Woodsas neatrodė paveiktas narkotikų arba alkoholio. Kai buvo išvaduotas iš automobilio, jis buvo išvežtas į ligoninę ir operuotas, sakė Los Andželo apygardos šerifas Alexas Villanueva.

Nelaimė įvyko ant stataus šlaito, dėl didelio avaringumo žinomo kaip „juodasis ruožas“. Pasak šerifo, T.Woodsas, kurio automobilyje kitų žmonių nebuvo, važiavo „didesniu nei įprasta greičiu“.

„Sakyčiau, ponui Woodsui labai pasisakė, kad jis po viso šito liko gyvas“, – sakė policininkas Carlosas Gonzalezas, pirmasis atvykęs į įvykio vietą.

C.Gonzalezas rado T.Woodsą prispaustą automobilyje, bet sąmoningą. Jis atrodė „ramus ir blaiviai protaujantis“, taip pat prisistatė pareigūnui kaip Tigeris.

Ugniagesiai ir paramedikai ištraukė T.Woodsą iš sudaužyto padidinto pravažumo automobilio ir imobilizavę nuvežė jį į vietos ligoninę, kur sportininkui buvo atlikta operacija.

T.Woodsas, laikomas vienu iškiliausių visų laikų golfo žaidėju, yra laimėjęs 15 didelių čempionatų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.