EUROLYGA 2023

Smūgis N. Džokovičiui: Australija neįsileido atvykusio teniso lyderio, ketina deportuoti Tenisininko advokatai ketina skųsti sprendimą

Pirmoji pasaulio teniso raketė, 34-erių Novakas Džokovičius nepasirodys „Australian Open“ turnyre, o sportininką planuojama deportuoti iš Australijos.

 Novakas Džokovičius.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Novakas Džokovičius.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2022, 11:44 PM, atnaujinta Jan 6, 2022, 9:54 AM

Serbas gavo leidimą iš turnyro rengėjų dalyvauti varžybose, nepaisant to, kad tenisininkas nėra pasiskiepijęs, kaip priklausoma.

Serbas gavęs leidimą išvyko į Australiją, tačiau serbo skrydžio metu, Australijos pasienio pajėgos susisiekė su Viktorijos valstijos vyriausybe, sužinojusi apie serbo vizos problemą. Norint atvykti į Australiją, reikia būtinai būti pasiskiepijus.

Viktorijos valstijos sporto ministro pareigas einanti Jaala Pulford asmeninėje „Twitter“ paskyroje patvirtino, kad vyriausybė nepalaikys N.Džokovičiaus prašymo išduoti vizą.

Sportininkas ketvirtadienį turėtų būti deportuotas iš šalies. Pranešama, kad tenisininko advokatai ketina skųsti sprendimą.

Šiuo metu N.Džokovičius, Rafaelis Nadalis ir Rogeris Federeris turi po 20 laimėtų „Didžiojo kirčio“ turnyro, tad serbas gali netekti progos tapti rekordininku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.