EUROLYGA 2023

L. Hamiltonui galvojant dėl ateities „Formulėje 1“ – „Mercedes“ boso raminimas: reikia laiko

Dėl praėjusio sezono kontroversiško finišo nepatenkintas Lewisas Hamiltonas vasarį sės prie stalo rimtai pasikalbėti su „Formulės 1“ „Mercedes“ komandos vadovu Toto Wolffu. Prieš savaitę BBC paskelbė, kad po lenktynių organizatorių sprendimo antroje vietoje likęs L.Hamiltonas „nėra tikras dėl savo ateities“.

 L.Hamiltonas Abu Dabyje.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
 L.Hamiltonas Abu Dabyje.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2022, 7:22 PM

Šaltiniai teigė, kad 37-erių britas pirmiau nori išgirsti Pasaulio automobilių sporto asociacijos (FIA) sprendimą dėl žingsnių, kurių organizatoriai ėmėsi Abu Dabyje.

Apie Abu Dabio „Grand Prix“ kontroversiją galite skaityti čia.

Kaip pranešė grandprix.com, T.Wolffas praėjusią savaitę susitiko su naujuoju FIA prezidentu Mohammedu Benu Sulayemu. Kol „Mercedes“ vadovas bando raminti aistras, L.Hamiltonas atostogauja JAV.

T.Wolffas vokiečių laikraščiui „Zeitung“ sakė, kad septyniskart pasaulio čempionui šiuo metu „reikia laiko“, kad susitaikytų su tuo, kaip 2021 metų sezono finiše pralaimėjo „Red Bull“ lyderiui Maxui Verstappenui.

„Nesvarbu, kokios kliūtys atsiras prieš Lewisą. Mes žinome, kad jis visą gyvenimą savo žodžius išreiškia trasoje. Supraskite, jam labai sunku, tačiau jis atras kelią tarp gero ir blogo. Jam reikia laiko“, – kalbėjo T.Wolffas.

Jis teigė, kad su L.Hamiltonu susitiks vasarį.

„Ir mes ne gerti tekilos susirinksime. To pakankamai užteko Abu Dayje, – sakė 50 metų austras. – Jis niekada neužmirš to, kas įvyko Abu Dabyje. Tai, kas nutiko Lewisui buvo klaida. Tą dieną jis buvo neįveikiamas, kol teisėjai nusprendė imtis veiksmų. Tai suvokti sudėtinga, todėl ta diena visada bus mūsų mintyse. Maxas viso sezono metu buvo vertas čempiono vardo, bet tą dieną Lewisas buvo geresnis.“

Nuo viso „Formulės 1 „ šurmulio atsiribojusiam L.Hamiltonui žinutę pasintė ir 1996 metų pasaulio čempionas Damonas Hillas.

„Rezultato jau nepakeisime. Tai padarė milžinišką žalą Lewisui ir „Formulei 1“, tačiau jau viskas. Laiko atgal neatsuksi. Padėkime visi šakes. Visi, kurie sako, kad prarado pasitikėjimą „Formule 1“ sugrįš“, – sakė D.Hillas.

2022 metų „Formulės 1“ sezonas prasidės kovo 18 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.