EUROLYGA 2023

„Kaunas City“ įsirašė pergalę rekordiniu skirtumu

Šeštadienį Lietuvos ledo ritulio čempionate sužaistos vienerios rungtynės. Elektrėnų ledo rūmuose „LTeam Select“ komanda patyrė skaudžiausią sezono nesėkmę „Kaunas City“ atstovams nusileisdami net 2:21. Kauniečiai tuo tarpu pasiekė sezono Lietuvos čempionato įvarčių rekordą.

„Kaunas City“ ekipa laimėjo didžiausiu skirtumu.<br> hockey.lt nuotr.
„Kaunas City“ ekipa laimėjo didžiausiu skirtumu.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-05 17:30

Į ribota rotacija besivertusios ir vos 13 aikštės žaidėjų registravusios „LTeam Select“ vartus dar pirmajame kėlinyje krito devyni įvarčiai, o paguodos įvarčius jiems pavyko pelnyti jau tada, kai varžovai buvo pasižymėję 18 kartų.

Prie „Kaunas City“ pergalės labiausiai prisidėjo penkis įvarčius pelnęs Romanas Rešetnikovas ir keturis kartus pasižymėję Igoris Goleščichinas bei Paulius Grybauskas. Du tikslūs metimai – Ignoto Rago ir Rudolfo Lapsos sąskaitoje, o po kartą tiksliai atakavo Lukas Eimontas, Alexas Cyrenne, ilja Malaškevičius ir Damiras Šafejevas.

„LTeam Select“ komandoje įvarčius pelnė Ernestas Misiukas bei Klimentijus Oleinikas.

Sekmadienį „LTeam Select“ stos į dar vieną akistatą Lietuvos ledo ritulio čempionate, šįkart susitikdama su „Energijos“ atstovais.

Šių rungtynių startas 13 val., o 13.50 val. Klaipėdoje startuos rungtynės tarp vietos „HC Klaipėdos“ ir „7bet-Hockey Punks“ narių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.