EUROLYGA 2023

V. Putinas užsnūdo per Pekino olimpiados atidarymą – atsibudo ne pačiu tinkamiausiu momentu

Atrodo, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vis dėlto užmigo per Pekino olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją. Penktadienį Kinijos sostinėje startavo 24-osios žiemos žaidynės, o nacionaliniame stadione, kuris dar ir vadinasi „Paukščių lizdas“, nuo 20 val. vietos laiku vyko olimpiados atidarymo ceremonija. Ją stebėjo 20-ies pasaulio valstybių vadovai, tarp kurių buvo ir Rusijos prezidentas 69 metų V.Putinas.

 V. Putinas miegojo per Pekino žaidynių atidarymo ceremoniją.<br> stop kadras
 V. Putinas miegojo per Pekino žaidynių atidarymo ceremoniją.<br> stop kadras
 V. Putinas miegojo per Pekino žaidynių atidarymo ceremoniją.<br> stop kadras
 V. Putinas miegojo per Pekino žaidynių atidarymo ceremoniją.<br> stop kadras
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 5, 2022, 9:38 AM

Jis televizijos kamerų buvo parodytas kelis kartus, tačiau vieną kartą Rusijos vadovas buvo užfiksuotas snaudžiantis per Tautų paradą. Įdomiausia, kad V.Putiną rodė tuo metu, kai į stadioną įžygiavo Ukrainos olimpinė delegacija.

Televizijos kameros parodė nejaukiai snūduriuojantį rusą, kuris atsibudo ir kelias akimirkas bandė susivokti, kur jis ir kas vyksta.

Vis dėlto, daugelis internautų, žurnalistų ir politikos specialistų pripažįsta, kad vaizdas su snaudžiančiu V.Putinu ir stadione pasirodančia Ukrainos delegacija yra labai „neskaniai atrodantis“.

Juolab, kad pranešus, jog stadione žygiuoja Ukraina, V.Putinas „atsigavo iš miegų“.

Teigiama, kad tai nebuvo geriausias laikas snausti V.Putinui, atsižvelgiant į šiuo metu įtemptus Ukrainos ir Rusijos santykius.

Rusija, kaip pranešama, prie Ukrainos sienų sutelkė 100 000 karių armiją, kalbama apie galimą karinį konfliktą su ukrainiečiais, o pati Rusija šantažuoja Vakarų pasaulį savo reikalavimais suteikti jai saugumo garantijų bei nepriimti į NATO daugiau nė vienos Rytų Europos valstybės.

Tai ne pirmasis kartas, kai Rusijos vadovai pagaunami televizijos kamerų miegantys per žaidynių atidarymus. 2014 metais per Sočio olimpiados atidarymą tuometinis Rusijos premjeras bei buvęs prezidentas Dmitrijus Medvedevas taip pat užmigo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.