EUROLYGA 2023

Pekino žaidynėms skirtą Lietuvos olimpinę kolekciją įkvėpė Himalajų didybė, arktinis šaltis, ledkalniai ir mėnulio šviesa

Lenkijos kompanija „4F“ jau 20 metų kuria drabužius geriausiems pasaulio sportininkams. Tarptautinė bendrovė OTCF, kuriai priklauso „4F“ prekių ženklas, jau ir anksčiau bendradarbiavo su kitų šalių, tarp jų ir Lietuvos, olimpinėms komandoms.

 4F olimpinė kolekcija Pekino žaidynėms.<br> Bendrovės nuotr.
 4F olimpinė kolekcija Pekino žaidynėms.<br> Bendrovės nuotr.
 4F olimpinė kolekcija Pekino žaidynėms.<br> Bendrovės nuotr.
 4F olimpinė kolekcija Pekino žaidynėms.<br> Bendrovės nuotr.
 4F olimpinė kolekcija Pekino žaidynėms.<br> Bendrovės nuotr.
 4F olimpinė kolekcija Pekino žaidynėms.<br> Bendrovės nuotr.
 4F olimpinė kolekcija Pekino žaidynėms.<br> Bendrovės nuotr.
 4F olimpinė kolekcija Pekino žaidynėms.<br> Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 8, 2022, 1:07 PM, atnaujinta Feb 8, 2022, 1:10 PM

Lietuvos olimpinė rinktinė per svarbiausią metų sporto renginį vėl vilki „4F“ aprangą.

„Džiaugiamės ilgalaike partneryste su „4F“. Sportininkams sukurta apranga yra ne tik patogi ir kokybiška, bet ir pasižymi ypatingu dizainu. Esu įsitikinusi, kad Lietuvos delegacija išsiskirs iš įvairiaspalvės olimpinės minios“, – sakė LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Pekino žiemos žaidynėms skirtą olimpinę kolekciją įkvėpė Himalajų didybė, arktinis šaltis, ledkalniai ir mėnulio šviesa. Todėl šių olimpinių žaidynių aprangos kolekcijos spalvų paletei pasirinkti natūralūs atspalviai: uolienų (smėlio spalva), skaidrių kalnų ežerų (indigo spalva) ir gaivaus kalnų oro (mėlyna spalva). Kolekcijoje vyrauja švarios, griežtos formos, kurias pabrėžia matinė apdaila ir įvairios tekstūros.

„Kurdami šią išskirtinę kolekciją, pasitelkėme savo žinias bei ilgametę patirtį bendradarbiaujant su geriausiais pasaulio sportininkais. Mūsų komandos tyrimai ir pažangus dizainas leido sukurti tobulą technologijų ir gamtos sintezę. Tvaresni, kvėpuojantys audiniai ir ergonomiškos formos nevaržo sportininkų judesių. Pažangi šilumos izoliacija apsaugo nuo šalčio ir leidžia lengviau susikaupti. Būtent tokia apranga puikiai tinka treniruotėms, varžyboms ir ceremonijoms“, – teigė Igoris Klaja, OTCF generalinis direktorius.

Kiekvienas sportininkas bus aprūpintas drabužiais, kuriuos galima sluoksniuoti pagal individualius poreikius ir esamas oro sąlygas. Dizaineriai daugiausia dėmesio skyrė rūbų oro pralaidumui, kūno temperatūros balansavimui ir apsauginiams viršutiniams drabužiams, kurie nepraleidžia vėjo, apsaugo nuo lietaus ir sniego.

Olimpinės kolekcijos drabužių asortimentas suteikia aukščiausią komforto pojūtį, funkcionalumą ir šiuolaikišką įvaizdį. Apranga sukurta taip, kad sportininkams būtų paprasta prisitaikyti prie Pekino gamtos sąlygų, judėti tarp skirtingų patalpų ir ruoštis varžyboms.

Kolekcija pasiūta iš aukščiausios kokybės medžiagų, tokių kaip „Pertex Shield“, „Singtex“ membranos (24 proc. pagaminti iš perdirbtų kavos pupelių), „Polartec“, natūralių pūkų, sumaišytų su „Primaloft Gold“ izoliacija ir „Duraflex“ danga, bei kitų specialių priedų.

Kaip ir anksčiau visi aprangos modeliai paženklinti lietuviška simbolika – „LTeam“ logotipu su stilizuotu ąžuolo lapu bei Lietuvos trispalve.

Bendrovė „4F“ mūsų šalies sportininkus rengia nuo 2019 metų, tačiau kurti olimpines kolekcijas šiai kompanijai patikėjo ir daugiau nacionalinių olimpinių komitetų, tarp jų – Lenkijos, Serbijos, Kroatijos, Graikijos, Šiaurės Makedonijos, Slovakijos. Pekino žiemos žaidynėms skirta olimpine kolekcija gali pasipuošti ir sporto entuziastai, ją įsigydami „4F“ parduotuvėse.

OTCFi kompanija specializuojasi sporto drabužių ir aksesuarų, skirtų sportuojantiems ir profesionaliems sportininkams, gamyba ir pardavimu. Kompanijai priklauso „4F“ ir „Outhorn“ prekių ženklai, be to, ji yra vienintelė „Under Armour“ prekių ženklo platintoja Lenkijoje. OTCF tikslas – suderinti technologijas, stilių, madą ir kompetenciją sporto srityje. Kompanija kuria produktus, kuriuos dėvi Olimpinių žaidynių dalyviai ir kiti profesionalūs sportininkai, taip pat mėgėjai ir fizinio aktyvumo entuziastai. OTCF strategijoje daugiausia dėmesio skiriama nuolatinei plėtrai. Todėl bendrovė nuolatos tobulina savo gaminių asortimentą ir kuria naujus projektus. Šiuo metu kompanijos produktai pasiekiami 47 rinkoms, o „4F“ prekių galima rasti daugiau nei 400 sportinės aprangos parduotuvių visoje Europoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.