EUROLYGA 2023

Ukrainoje dirbęs Lietuvos rankinio rinktinės treneris saugiai grįžta namo

Ukrainos Zaporožės „Motor“ rankinio klubą treniravęs vyriausiasis Lietuvos rankinio rinktinės treneris Gintaras Savukynas saugiai grįžta į Lietuvą.

Gintaras Savukynas.<br>Zaporožės „Motor“ klubo nuotr.
Gintaras Savukynas.<br>Zaporožės „Motor“ klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2022, 5:06 PM, atnaujinta Feb 27, 2022, 5:08 PM

Apie tai rankinio specialistas sekmadienį pranešė savo feisbuke.

„Esam labai dėkingi VISIEMS pergyvenusiems už mus, nemiegojusiems dėl mūsų, nuolatos siūliusiems visokeriopą pagalbą ir visu mūsų epopėjos laikotarpiu (pastarąsias tris paras) išlikusiais visa širdimi su mumis.

Šiandien galiu visus informuoti, kad mes su kolega Roland Eradze po 44 valandų kelionės Zaporožė-Užgorodas-Slovakija, esame saugūs ir judame Kauno link.

Nuoširdus ačiū mūsų šeimoms, kurie 24/7 nepaliko mūsų vienų ir nuolat domėjosi apie situacija, apie mūsų būseną ir apskritai mumis.

Dėkojame Zaporožės „Motor“ vadovybei už transporto kelionei organizavimą ir vairuotojui Aleksandrui, įdėjusiam maksimalias pastangas, kad mes su Rolandu, saugiai pasiektume tarpinį kelionės finišą Užgorode.

Karui Ukrainoje – NE“, – rašė G.Savukynas.

Primename, kad ketvirtadienio ankstų rytą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui leidus pradėti karą į Ukrainą įsiveržė rusų pajėgos.

Rusijos invazija į Ukrainą jau pareikalavo karių gyvybių. Vakarų pasaulis pasmerkė tokį V.Putino elgesį ir paskelbė, kad imsis griežčiausių priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį