EUROLYGA 2023

Pasaulio vicečempionė iš Ukrainos liko sukrėsta Rusijos karo prieš jos tėvynę: „Tikras pragaras“

Rusijos karinė agresija ir toliau terorizuoja Ukraina – rusų kariuomenės ginklai jau seniai nebenutaikyti į karinius objektus. Kraugerių akiratyje atsidūrė gyvenamieji rajonai, civiliai gyventojai, visa Ukrainos tauta.

Julija Levčenka.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
Julija Levčenka.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2022, 8:10 PM

Reaguodama į pastarųjų dienų įvykius garsi Ukrainos šuolininkė į aukštį Julija Levčenka visam pasauliui siuntė žinią apie jos gimtinėje vykstančius neramumus.

„Trūksta žodžių. Tai yra tikras skausmas ir pragaras. Ačiū pasauliui ir tiems, kurie netyli, aš noriu gyventi namuose! Savo namuose, Kijeve, Ukrainoje. Aš mirštu viduje, taip pat kaip ir mūsų žmonės, mūsų gatvės.

Vasario 24-ąją mus užpuolė Rusija ir nuo šios akimirkos mūsų gyvenimas nebėra toks kaip visada. Aš mylių Ukrainą! Myliu žmones ir aš tikiu savo šalimi. Tikiu viso pasaulio galia.

Tai, kas šiuo metu vyksta, yra didžiausia kvailystė – šiame amžiuje vykstantis žmonių karas.

Taip jau būna, kai žmogus mano esantis visagalis dievas. Kai žmogus išprotėja. Būtent tokiu žmogumi ir tapo V.Putinas“, – savo instagrame rašė 24-erių sportininkė.

2017 metais J.Levčenka tapo pasaulio šuolio į aukštį vicečempione.

Primename, kad praėjusią savaitę Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui leidus pradėti karą į Ukrainą įsiveržė rusų pajėgos.

Rusijos invazija į Ukrainą jau pareikalavo karių gyvybių. Vakarų pasaulis pasmerkė tokį V.Putino elgesį ir paskelbė, kad imsis griežčiausių priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.