EUROLYGA 2023

„Kaunas City“ sezono finiše sutriuškino reguliaraus sezono nugalėtojus

TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate baigėsi reguliaraus sezono dvikovos. Paskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse „Kaunas City“ komanda namuose net 9:0 sutriuškino „7bet-Hockey Punks“ atstovus.

 „Kaunas City“ sezono finiše sutriuškino reguliaraus sezono nugalėtojus<br> hockey.lt nuotr.
 „Kaunas City“ sezono finiše sutriuškino reguliaraus sezono nugalėtojus<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2022, 4:29 PM

Didžiausią sezono pralaimėjimą reguliaraus sezono nugalėtojams išrašę kauniečiai sezoną baigė treti bei atsiėmė TOPsport Lietuvos čempionato bronzos medalius.

Jau antrą rungtynių minutę pirmąjį įvartį pelnę šeimininkai vėliau tik didino savo persvarą ir rungtynes pabaigė su įspūdinga persvara, nepaisant to, jog svečiai iš Vilniaus juos lenkė pagal atliktus metimus (42 prieš 40).

Paskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse tris įvarčius „Kaunas City“ pelnė Damiras Šafeevas, o Alexas Cyrenne, Artiomas Starovoitovas, Ignotas Ragas, Remigijus Guoga, Kirilas Danilenka ir Kipras Bazevičius į „pankų“ vartus ritulį siuntė po kartą.

„Šiek tiek gaila, kad nepatekome į finalą. Manau, kad buvome to verti, ką šiandien ant ledo ir įrodėme. Visgi, toks yra gyvenimas, visą sezoną bandėme patekti į finalą, bet kažkur pritrūko kelių iškovotų taškų.

Smagu, kad esi pripažįstamas ir tau yra įteikiamas prizas. Visgi, tai yra komandos nuopelnas, aš nesu tas, kuris atsakingas už šitą apdovanojimą, prie jo prisidėjo visa komanda“, – po rungtynių kalbėjo perspektyviausio TOPsport Lietuvos čempionato žaidėjo titulą atsiėmęs Paulius Grybauskas.

„Žaidėme daug rungtynių iš eilės, iškovojome daug didelių pergalių, bet jautėsi tas faktorius, kad buvome šiek tiek pavargę. Tikriausiai visi pastebėjo, jog šiandien ant ledo išėjome nenusiteikę. Treneris po rungtynių akcentavo, jog ruoštumėmės serijai prieš „Energiją“ bei pildytume jo nurodymus“, – po rungtynių kalbėjo „7bet-Hockey Punks“ puolėjas Martynas Miliūnas.

TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate jau ateinančią savaitę startuos finalo serija tarp Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ ir Elektrėnų „Energijos“. Pirmosios rungtynės jau trečiadienį, 20:15 val. Vilniaus „Pramogų“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.