EUROLYGA 2023

Buvusi draugė kreipėsi į V. Putino atstovo D. Peskovo žmoną čiuožėją: „Jūs ne žmonės, tavo vyras atsakingas už pragarą Ukrainoje“

Jau 19 dieną Ukrainoje tebesitęsia karas, kuriame Nepriklausoma valstybė siekia atremti agresorės Rusijos puolimą. Prasidėjus rusų ordos puolimui ne vienas Ukrainos sportininkas ar treneris yra pasisakęs apie rusų žiaurumus, kuriuos jie vykdo jų šalyje ir reikalavo stabdyti beprasmį kraujo liejimą.

T.Navka su D.Peskovu susituokė 2015-aisiais ir tais pačiais metais iš JAV grįžo į Rusiją.<br>„Sputnik“/„Scanpix nuotr.
T.Navka su D.Peskovu susituokė 2015-aisiais ir tais pačiais metais iš JAV grįžo į Rusiją.<br>„Sputnik“/„Scanpix nuotr.
 Ukrainos tenisininkai Natalija Medvedeva ir Andrijus Medvedevas.<br> facebook.com nuotr.
 Ukrainos tenisininkai Natalija Medvedeva ir Andrijus Medvedevas.<br> facebook.com nuotr.
D.Peskovas ir T.Navka.<br>VidaPress nuotr.
D.Peskovas ir T.Navka.<br>VidaPress nuotr.
D.Peskovas ir T.Navka.<br>VidaPress nuotr.
D.Peskovas ir T.Navka.<br>VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 14, 2022, 12:39 PM, atnaujinta Mar 14, 2022, 11:36 PM

Taip pat žinomi žmonės siekė kreiptis į rusų garsiuosius žmonės, kad šie pareikštų savo poziciją karo tema argresoriaus valstybėje.

Tačiau didžioji dalis propagandos paveiktų rusų giliai įsitikinę, kad Ukrainoje nieko blogo nevyksta, o Rusijos kareiviai neša į šią šalį taiką.

Ukrainos vyrų teniso rinktinės kapitono, o praeityje garsiaus tenosininko Andrijaus Medvedevo sesuo Natalija Medvedeva savo feisbuko puslapyje kreipėsi į tituluotą dailiojo čiuožimo atstovę Tatjaną Navką, kurios vyras yra agresoriaus prezidento Vladimiro Putino spaudos atstovas Dmitrijus Peskovas.

Ji priminė čiuožėjai apie draugystę, jos šaunias dienas Ukrainoje, tačiau galiausiai prakeikė ją dėl agresijos.

„Prieš kelis metų mes draugavome... tu atvykdavai į Kijevą su savo dukra Saša į turnyrus, mes eidavome į jūsų „Ledymnečio šou“ pasirodymų užkulisius ir kalbėjomės ta pačia kalba, kaip sportininkai, kurie gerbia vieni kitų pasiekimus, – rašė taip pat teniso pasaulio atstovė N.Medvedeva. -

Kijeve jus pasitikdavo prie pat lėktuvo trapo, ieškojome jums interneto kortelės, nes be jos negalėjote pragyventi nė dienos, buvote mūsų namuose svečiais, valgėte mano mamos padarytus varškėčius, žaidėte su mano vaikais tenisą ...

Šiandien yra 11-oji karo diena ... visiško PRAGARO!, kur jūsų šalis sugriovė mano namus, ir ne tik mano, žudo mano draugus, vaikus bei civilius gyventojus visoje MANO ŠALYJE!!!

Jūs išskyrėte mane su broliu, mama verkia kasdien, o mes meldžiamės prašydami tik vieno, kad visi turėtų rytojų!

Tu pati esi motina, juk pas tave du vaikai! Kasdien kalbame apie TŪKSTANČIUS gyvybių! Mobiliuosiuose krematoriumuose deginami ruDsų kareivių lavonai, kurie daugelis iš jų yra tik jaunimėlis, o jūs vis tiek meluojuote visiems ir net nesugebate prisipažinti, kad esate NEŽMONĖS! Ir tai nėra specialioji operacija! o pats žiauriausias, nežmoniškiausias karas!!!

Ir tavo vyras yra vienas iš pagrindinių to kaltininkų! Ant jūsų rankų tūkstančių žmonių kraujas ir kaip tu bei tavo vaikai su juo gyvensite, parodys laikas. Panieka jums – tai viskas, ką galima jausti. Šlovė Ukrainai ir pagarba mūsų kariams!!!

Ketvirtadienio (vasario 24 d.) ankstų rytą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui įsakius pradėti karą, Ukrainą puolė rusų pajėgos. Rusijos įsiveržimas į nepriklausomą kaimyninę valstybę jau pareikalavo tūkstančių gyvybių. Vakarų pasaulis pasmerkė tokį V.Putino elgesį ir ėmėsi itin griežtų sankcijų prieš šalį agresorę Rusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.