EUROLYGA 2023

Lietuvos ledo ritulio lygoje – pirmasis mačas tarp „Hockey Punks“ ir „Energijos“ dėl aukso

Trečiadienį Vilniuje Lietuvos ledo ritulio čempionato finalinę serija iki trijų pergalių pradeda pretendentai į čempionų titulą Vilniaus „Hockey Punks“ ir Elektrėnų „Energija“.

Tadas Kumeliauskas.<br>Niko Morozovo nuotr.
Tadas Kumeliauskas.<br>Niko Morozovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2022, 2:41 PM

Sostinės „Hockey Punks“ reguliarųjį sezoną baigė pirmoje vietoje, aplenkusi antrąją vietą iškovojusius elektrėniškius net dešimčia taškų.

Bet pastaruoju metu puikią sportinę formą demonstruojantis vienas „pankų“ ir šalies rinktinės lyderių Tadas Kumeliauskas apie būsimas rungtynes sako, kad svarbiausia geroje formoje būti atkrintamųjų varžybų metu, nes viskas prasidedaa iš naujo.

„Kažkokių paslapčių neišduosiu kaip mes žaisime, tačiau sakau vaikinams, kad reikės sunkiai kovoti ir, norint pasiekti pergales, nuo pat pirmųjų minučių iki pabaigos žaisti vienodai gerai.

Be abejo, bus dar sunkiau, nes reguliarusis sezonas („Hockey Punks“ įveikė „Energiją“ visus penkis kartus – aut.past.) baigėsi, o atkrintamosios akistatos yra visai kitos rungtynės. Ten viskas prasideda nuo pradžių ir laimi tie, kurie geroje formoje yra atkrintamųjų varžybų metu, o ne reguliariajame sezone, taigi viskas prasidės iš naujo“, – kalbėjo T.Kumeliauskas.

Antradienį buvo pranešta, kad „Hockey Punks“ vartininkas Simas Baltrūnas po reguliaraus sezono buvo išrinktas geriausiu Lietuvos lygos vartininku. Gyrė komandos draugą ir T.Kumeliauskas.

„Jis yra puikus lyderis, didžiulė mūsų komandos dalis. Jis padeda mums gynyboje, pakreipia tinkama linkme gynėjus. Savo ruožtu mes irgi stengiamės jam padėti. Manau, jis pelnytai buvo išrinktas geriausiu vartininku.

Kalbant apie savo žaidimą, tai jeigu laimėsim auksą, tada ir pasakysiu, kad sezonas buvo geras“, – kalbėjo T.Kumeliauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.