EUROLYGA 2023

Ledo ritulio čempionate - trečiosios finalo serijos tarp šeimininkų Vilniaus „Hockey Punks” ir Elektrėnų „Energijos” rungtynės

Ledo ritulio čempionate - trečiosios finalo serijos tarp šeimininkų Vilniaus „Hockey Punks” ir Elektrėnų „Energijos” rungtynės, o abi komandos po kartą laimėjo išvykoje. „Energija” nugalėjo 5:4 (po pratęsimo), o sostinės atstovai atsakomoje dvikovoje Elektrėnuose iškovojo pergalę rezultatu 8:1.

 Ledo ritulio čempionate - trečiosios finalo serijos tarp šeimininkų Vilniaus „Hockey Punks” ir Elektrėnų „Energijos” rungtynės<br>hockey.lt nuotr.
 Ledo ritulio čempionate - trečiosios finalo serijos tarp šeimininkų Vilniaus „Hockey Punks” ir Elektrėnų „Energijos” rungtynės<br>hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2022, 1:54 PM

Kovingos finalo serijos rungtynės turi ir savo kainą - antrosios dvikovos dėl galvos traumos nebaigė vienas „Energijos” lyderių Andrejus Beznosovas ir neaišku, at jis galės rungtyniauti šiandien. Tuo tarpu jau nuspręsta, kad jėgos veiksmą prieš jį atlikęs „pankų” komandos puolėjas Aliaksejus Kuveka dėl diskvalifikacijos šioje finalo serijoje jau nepasirodys - jis nubaustas 4 rungtynėms.

Vienas rezultatyviausių pirmenybių žaidėjų „7bet-Hockey Punks” puolėjas Aivaras Bendžius teigia, kad šiandien būtina laimėti ir įgyti pranašumą finalo serijoje.

„Pagerinome palyginus su pirmomis rungtynėmis savo žaidimą. Buvome nepasiruošę tokiam playoff’ų ledo rituliui, nes sezono metu neturėjome tokių įtemptų rungtynių. Antrose rungtynėse nuo pat pradžių kitą planą turėjome, nuo pat pradžių pradėjome juos stumdyti ir taip gavosi, kad pavyko laimėti rungtynes.

Trečiajame kėlinyje daug žaidėme kiekybinėje mažumoje, nesitikėjome, kad visą kėlinį turėsime taip žaisti, bet yra kaip yra - apsigynėme. Šiemet mūsų komanda pasikeitė labai, atėjo Tadas Kumeliauskas, žaidęs aukščiausiame lygyje, kuris pridėjo komandai aukšto meistriškumo, tokių žaidėjų Lietuvos lygoje ne dažnai galima pamatyti.

Visi labai nusiteikę šiandien iškovoti pergalę, nusimesti tą įtampėlę ir išeiti į ketvirtas rungtynes turėdami pranašumą.”

Trečiosios finalo rungtynės prasidėjo antradienį 20 val.15 min. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.