EUROLYGA 2023

Kinija paskelbė dėl koronaviruso atidedanti Azijos žaidynes

Toliau plintant koronavirusui, Kinija paskelbė atidedanti Azijos žaidynes. Kinų žiniasklaida, remdamasi organizatoriais, penktadienį pranešė, kad rugsėjį Hangdžou mieste Rytų Kinijoje turėjęs vykti renginys nukeliamas. Nauja data nebuvo įvardyta.

Kinija nusprendė atidėti Azijos žaidynes.<br>AP/Scanpix nuotr.
Kinija nusprendė atidėti Azijos žaidynes.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-06 11:49

Azijos žaidynės arba Aziada yra tarptautinės Azijos žemyno įvairių sporto šakų varžybos, vykstančios kas ketverius metus.

Dėl omikron atmainos Kinija šiuo metu kovoja su didžiausia koronaviruso banga nuo pandemijos pradžios prieš daugiau kaip dvejus metus. Šanchajuje, šalie verslo ir finansų centre, ir kituose didmiesčiuose galioja komendanto valanda.

Milijonai žmonių jau kelias savaites negali palikti savo namų. Ir sostinėje Pekine pastaruoju metu buvo vykdomas masinis testavimas bei įvesti ribojimai.

Nors sulaukė kritikos dėl griežtų priemonių, Kinijos vyriausybė neseniai pareiškė, kad toliau laikysis nulinės COVID strategijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.