EUROLYGA 2023

N. Džokovičiaus treneris: „R. Nadalis yra „Roland Garros“ favoritas“

Novako Džokovičiaus treneris Goranas Ivaniševičius tvirtina, kad didžiausiu „Roland Garros“ favoritu reikėtų laikyti ispaną Rafaelį Nadalį (ATP-5), o ne serbą Novaką Džokovičių (ATP-1).

 N. Džokovičiaus treneris: „R. Nadalis yra „Roland Garros“ favoritas“<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
 N. Džokovičiaus treneris: „R. Nadalis yra „Roland Garros“ favoritas“<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2022, 1:31 PM

R.Nadalis neturėjo tobulo pasiruošimo „Grand slam“ turnyrui, nes buvo priverstas praleisti Monte Karlo ir Barselonos turnyrus dėl šonkaulių lūžio.

Madride ispanas pradėjo savo grunto sezoną ir pateko į ketvirtfinalį, tačiau tuomet jį įveikė tautietis Carlosas Alcarazas.

R.Nadaliui per Romos aštuntfinalio mačą akivaizdžiai trukdė pėdos skausmas ir jam teko pripažinti Deniso Shapovalovo pergalę.

Kita vertus, N.Džokovičiaus grunto sezonas prasidėjo prastais rezultatais, tačiau serbas laimėjo „Masters“ turnyrą Romoje be pralaimėto seto.

N.Džokovičius ir R.Nadalis gali susidurti „French Open“ ketvirtfinalyje.

„Kai pamačiau burtus, tiesą sakant, pasakiau: „Gerai, Nadalis pateks į finalą“. Manau, kad Novakas iškris. Man „Roland Garros“ turnyre yra tik vienas favoritas ir tai Nadalis.

Net ir po to, kas atsitiko su jo koja Romoje, aš taip ir toliau galvoju. Sužeistas, nesužeistas – jis čia visada yra favoritas. Tai jo namai, jo kortai. Jis žino visus gerus atšokimus, visus blogus atšokimus, kiekvieną kampelį ir plyšį.

Nesvarbu, ar jis žaidžia gerai, ar blogai, po saule ar ne, tai nieko nekeičia“, – teigė G.Ivaniševičius.

R.Nadalis yra 13 kartų laimėjęs „Roland Garros“ čempionatą – daugiausiai istorijoje, o N.Džokovičius siekia apginti „Roland Garros“ karūną ir iškovoti trečiąjį titulą turnyre.

„Prieš septynerius ar aštuonerius metus sakiau, kad Rafa ir Novakas turės daugiau nei 20 „Grand slam“ titulų ir dabar mes esame čia su R.Nadaliu, Praėjusiais metais Džokovičius nugalėjo Nadalį pakeliui į „French Open“. pamatysime, ar šias dvi savaites „Roland Garros“ stadione pamatysime dar vieną Džokovičiaus ir Nadalio mačą“, – pridūrė G.Ivaniševičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.