EUROLYGA 2023

Buvęs „Roland Garros“ čempionas piešia gražią ateitį C. Alcarazui: „Jam nieko netrūksta“

Buvęs „Roland Garros“ nugalėtojas, italas Adriano Panatta įšoko į 19-mečio Carloso Alcarazo (ATP-6) fanų traukinį ir ispanui prognozuoja įspūdingą ateitį.

 C. Alcarazas<br> J.E.E./SIPA/Scanpix nuotr.
 C. Alcarazas<br> J.E.E./SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2022, 12:49 PM

Per interviu su „La Nacion“ A.Panatta kalbėjo apie C.Alcarazo ateitį, apie Janniką Sinnerį ir „Roland Garros“.

Italijos teniso legenda be abejo nepraleido progos pagirti savo tautiečius, kurie veržiasi į teniso viršūnę.

„Tai yra geri laikai Italijos tenisui, bet mūsų vaikinams reikia toliau tobulėti. Jannikas Sinneris (ATP-12) yra labai jaunas, bet jau parodė stebėtiną brandą. Man patinka jo mentalitetas ir jis turi tai, ko reikia, kad pasiektų viršūnę. Lorenzo Musetti (ATP-66) žaidžia labai smagų tenisą, o Matteo Berrettini (ATP-10) dabar yra garantija.“, – savo tautiečius įvertino A.Panatta.

Buvusi 4 pasaulio raketė dėmesio skyrė ir stebuklus teniso korte išdarinėjančiam 19-mečiui C.Alcarazui, kuris 2022 metais jau spėjo laimėti 4 turnyrus.

„Akivaizdu, kad jis yra labai įdomus žaidėjas. Tikriausiai jis yra stipriausias iš naujos kartos. Normalu, kad visi apie jį kalba po jo žygdarbių sezono pradžioje. Jis gali tapti kitu numeriu 1 pasaulyje, jam nieko netrūksta“, – Ispanijos tenisininką gyrė italas.

„Roland Garros“ įgauna pagreitį, o turnyras žada pasiūlyti šou ir netikėtų vingių. Dėl Rafaelio Nadalio fizinių problemų ir C.Alcarazo iškilimo šis vyrų turnyras yra bene labiausiai neprognozuojamas per pastaruosius metus.

35 metų ispanas medžioja savo 14-ąjį „Roland Garros“ titulą, tačiau R.Nadalis Paryžiuje nepasirodė geriausiomis sąlygomis. Dėl streso šonkaulio lūžio jis praleido pirmuosius turnyrus ant grunto, o „Italian Open“ metu tenisininkui vėl pasijautė pėdos skausmas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.