EUROLYGA 2023

Savo 35 gimtadienį kovotojas T. Pakutinskas pasitiks ringe

„Geresnės šventės ir nesugalvosi, – nusijuokė sunkiasvoris kovotojas Tomas Pakutinskas, savo 35-ą gimtadienį pasitiksiantis ringe. – Tikiuosi geriausią dovaną gauti ne pats, o ją padovanoti savo gerbėjams – įspūdingą pergalę“.

Tomas Pakutinskas atsigavo po kraupios avarijos.<br>Bushido.lt nuotr.
Tomas Pakutinskas atsigavo po kraupios avarijos.<br>Bushido.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2022, 2:20 PM

Birželio 18 d. Tauragės vasaros estradoje, po atviru dangumi, vyks tarptautinis kovos menų turnyras „Bushido Summer Fight: The Iron X“, kuris žiūrovams padovanos 12 kvapą gniaužiančių kovų, Bušido mergaičių reperio Ironvyto bei kitų atlikėjų pasirodymus.

Organizatoriai laukia kovotojų iš Latvijos, Moldovos, Tadžikijos bei Sakartvelo.

Turnyre dalyvaus ir Lietuvos kovinio sporto žvaigždės: pasaulio sunkaus svorio „MMA Bushido MMA“ čempionas T.Pakutinskas, pasaulio „MMA Bushido“ lengvo svorio čempionas Osvaldas fedorovičius, Europos ir Lietuvos kikbokso bei Muay Thai čempionas Raimondas Avlasevičius, daugkartinis Lietuvos ir Baltijos šalių MMA čempionas Tomas Markus, Lietuvos dziudo, kudo ir MMA čempionas Artūras Kudrešovas. Pastarasis pirštines surems su 2021 m. Europos MMA čempionato bronzos medalio laimėtoju Soslanu Gasievi iš Sakartvelo.

Taip pat „Bushido Summer Fight: The Iron X“ turnyro ringe pasirodys savo ambicijų neslepiantys Rimvydas Bovka, Justinas Gedminas, Kristupas Ivanauskas, Simonas Račkauskas.

Tauragiškiai turės progą išvysti ir palaikyti net penkis savo kraštiečius.

Turnyro organizatoriai, klubas „Taurris“ bei Lietuvos bušido federacija, džiaugiasi plačia turnyro dalyvių iš Lietuvos geografija: Vilnius, Klaipėda, Šiauliai, Kaunas, Jurbarkas.

„Laukiame visų neabejingų koviniam sportui, – sakė tauragiškis T.Pakutinskas. – Laukia smagus ir intriguojantis renginys, o aš asmeniškai tikrai pažadu atiduoti visas savo jėgas ringe. Atvykite į Tauragę ir palaikykite savo mėgstamiausius sportininkus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.