EUROLYGA 2023

S. Tsitsipą įveikęs N. Kyrgiosas priartėjo prie pirmojo penkiasdešimtuko

Vokietijoje vykstančiame „Terra Wortmann Open“ ATP 500 serijos turnyre Nickas Kyrgiosas (ATP-65) 5:7, 6:2, 6:4 įveikė graiką Stefanosą Tsitsipą (ATP-6).

 N. Kyrgiosas.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 N. Kyrgiosas.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2022, 10:56 PM

Australas po puikaus žaidimo antrojame sete išlygindamo mačo rezultatą. 65-oji pasaulio raketė lemiamo seto pabaigoje sugebėjo laimėti varžovo padavimus ir užsitikrino vietą ketvirtfinalyje debiutuojant turnyre.

Australas atliko mažiau neatremiamų smūgių (32 prieš 39), tačiau išliko ryžtingas, kad iškovotų pergalę dvi valandas ir penkias minutes trukusiame susitikime.

„Stefas yra vienas geriausių žaidėjų pasaulyje šiuo metu ir jis dar pasieks nuostabių rezultatų, esu tikras, kad jis laimės daug „Grand Slam“ turnyrų. Nežinau, ar galiu tą patį pasakyti apie save, bet džiaugiuosi, kad vis tiek galiu pasiekti tokį lygį žaisdamas turnyrus. Tai liudija, kaip sunkiai dirbu, kai nežaidžiu.

Aš taip pat labai džiaugiuosi galėdamas judėti toliau, noriu ir toliau laimėti šias dideles pergales geriausiose pasaulio aikštėse“, – po pergalės teigė N.Kyrgiosas.

Ši pergalė pakelė N.Kyrgiosą į 52-ąją vietą neatnaujintame ATP reitinge. Pasiekdamas dar vieną pergalę jis pirmą kartą nuo 2021 m. kovo sugrįš į pirmąjį penkiasdešimtuką.

Kitame rate N.Kyrgiosas susikaus su Pablo Carreno Busta (ATP-19), kuris 6:4, 0:6, 6:3 įveikė Sebastianą Kordą (ATP-41).

Turnyre taip pat sėkmingai rungtyniauja pirmoji pasaulio raketė, rusas Danijilas Medvedevas. Tenisininkas 6:3, 6:2 įveikė Davidą Goffiną (ATP-39).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.