EUROLYGA 2023

Prieš mūšį su R. Berankiu R. Nadalis prakalbo apie iššūkius Vimbldone: „Kiekviena diena yra išbandymas“

Londone (Jungtinė Karalystė) tęsiasi prestižinis Vimbldono „Didžiojo kirčio“ teniso turnyras. Ketvirtadienio popietę, antrajame turnyro etape, į kovą stos geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-106).

R.Berankis ketvirtadienį susikaus su R.Nadaliu.<br>ZP/SIPA/Scanpix nuotr.
R.Berankis ketvirtadienį susikaus su R.Nadaliu.<br>ZP/SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-29 14:11

32-ejų lietuviui burtai buvo negailestingi. Po pergalės pirmajame etape (6:4, 7:5, 6:3 įveikė amerikietį Samą Querrey (ATP-157) šį kartą vilnietis susigrums su pasauline teniso pažiba Rafaeliu Nadaliu (ATP-4).

Nesenstantis 36-erių ispanas antradienį po daugiau nei tris valandas trukusios kovos 6:4, 6:3, 3:6, 6:4 susitvarkė su argentiniečiu Franciscu Cerundolu (ATP-42).

15-ąją pergalę iš eilės „Didžiojo kirčio“ teniso turnyre nuskynęs R.Nadalis po pergalės gyrė savo varžovą ir prieš kovą su R.Berankiu prakalbo apie iššūkius Vimbldone.

„Didžiulė pagarba Franciscui. Jis žaidė labai gerai, tai buvo sunkus priešininkas. Malonu po trejų metų pertraukos vėl žaisti šioje aikštėje, mėgautis nuostabiomis emocijomis.

Dažniausiai žaidžiu ant kitokios dangos. Aš net tris metus nebuvau kėlęs kojos ant žolės, todėl prireikė laiko pasiruošti šiai dvikovai.

Kiekviena diena yra išbandymas, išbandymu tapo ir ši kova“, – po pirmojo etapo samprotavo R.Nadalis.

Ispanas Vimbldono teniso turnyre per savo karjerą yra triumfavęs du kartus – 2008 ir 2010 metais.

R.Berankio ir R.Nadalio akistata Vimbldono teniso turnyro antrajame etape vyks ketvirtadienį, planuojama, kad mačas preliminariai turėtų prasidėti apie 13 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.