EUROLYGA 2023

R. Berankis neprilygo A. Rubliovui

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-107) „ATP 500“ turnyro „Hamburg European Open“ turnyre iškrito pirmajame rate.

R.Berankis.<br>AP/Scanpix nuotr.
R.Berankis.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2022, 4:50 PM

Lietuvis po 1 val. 13 min. kovos 3:6, 4:6 nusileido Andrejui Rubliovui (ATP-8).

Iniciatyvą A.Rubliovas į savo rankas perėmė ketvirtajame geime, kuomet sugebėjo laimėti lietuvio padavimus. Jau sekančiame geime pats Ričardas turėjo 3 galimybes laimėti varžovo padavimų seriją, tačiau rusas sėkmingai sužaidė penkis taškus iš eilės ir išsaugojo persvarą ir vėliau užtikrintai laimėjo setą.

Antrajame sete A.Rubliovas jau pirmajame geime sugebėjo laimėti R.Berankio padavimus, tačiau lietuvis šeštajame geime atsakė tuo pačiu.

Visgi sėkmės iki galo pritrūko. Devintajame geime A.Rubliovas užtikrintai laimėjo Ričardo padavimus ir po sekančio geimo laimėjo mačą.

Ričardas Berankis buvo sulaukęs netikėtos dovanos iš turnyro Hamburge rengėjų – atrankoje suklupusiam lietuviui buvo įteiktas „laimingo pralaimėtojo“ bilietas į pagrindinį etapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.