EUROLYGA 2023

Breiko šokėja Bgirl Nicka po puikaus pasirodymo Nyderlanduose savo meistriškumą parodys ir šeštadienį Vilniuje

Neseniai iš didelio breiko šokio festivalio „Undisputed Masters“ Nyderlanduose sugrįžusi jaunoji Lietuvos breiko atlikėja Dominika Banevič – Bgirl Nicka šeštadienio vakarą rengia puikiai jai susiklosčiusios vasaros palydėtuves: Vilniuje tie Baltuoju tiltu vyks breiko „jamas“.

 D.Banevič.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 D.Banevič.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 D.Banevič.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 D.Banevič.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 D.Banevič.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 D.Banevič.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 27, 2022, 10:35 AM, atnaujinta Sep 26, 2022, 11:53 AM

„Tai vieta, kur gali atvykti visi norintys pašokti, pasidalinti įspūdžiais, o taip pat vyks ir oficialaus statuso neturinčios varžybos. Renginys su prizais, bet be įtampos!“ – teigia breiko šokėjai. Pasidžiaugti reginiu galės ne tik breikeriai, bet ir žiūrovai – ties Baltuoju tiltu viskas prasidės 18 val. šeštadienį.

Šis savaitgalis ir „jamas“ – trumpas atokvėpis namuose geriausiai šalies breiko šokėjai D. Banevič. Neseniai Nyderlandų Herleno mieste vykusiame antrajame šių metų „Undisputed Masters“ serijos breiko turnyre ji iškovojo trečiąją vietą.

Turnyro merginų grupėje startavo 93 stipriausios pasaulio šokėjos.

Lengvai įveikusi atrankinius turus, Dominika Banevič kevirtfinalyje (Top16) susikovė su Bgirl MadMax iš Belgijos ir šią kovą lengvai laimėjo. Pusfinalyje įveikusi dar vieną Belgijos šokėją – Bgirl Camine – Bgirl Nicka pasiruošė pusfinalio kovai su itin patyrusia Bgirl Ayumi iš Japonijos (pastaroji savo ketvirtfinalyje nugalėjo tituluotąją Bgirl Jilou iš Vokietijos).

Pusfinalyje vos vieno teisėjo vertinimu po trijų kovų pergalė atiteko Japonijos šokėjai, o Lietuvos atstovei galutinėje įskaitoje skirta trečioji vietą (17 balų).

Varžybų finale susikovė dvi seserys iš Japonijos: minėtoji Bgirl Ayumi ir Bgirl Narumi. Su 35 taškais nugalėtoja pripažinta Ayumi, o Narumi tenkinosi antrąja vieta.

Pirmasis „Undisputed Masters“ serijos turnyras vyko birželio mėnesį Londone – ten Dominika Banevič tapo absoliučia nugalėtoja. Dar du šios serijos turnyrai 2022 m. planuojami Los Andžele ir Tokijuje.

D. Banevič rudens kelionių geografija taip pat labia plati – jis dalyvaus ir kituose turnyruose, Pasaulio sportinių šokių federacijos reitingo varžybose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.