EUROLYGA 2023

K. Antanavičiaus komanda peršoko pirmąją kliūtį Europos rankinio turnyre

Austrijos vicečempionė Hardo „Alpla“ įtikinamai nugalėjo Šiaurės Makedonijoje ir pateko į vyrų rankinio Europos lygos atrankos antrąjį etapą.

Karolis Antanavičius<br>organiz. nuotr.
Karolis Antanavičius<br>organiz. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2022, 7:39 AM

„Alpla“, kuriai atstovauja Karolis Antanavičius, sekmadienį atsakomosiose pirmojo etapo rungtynėse išvykoje nugalėjo Bitolos „Pelister“ rankininkus 27:24 (14:12). K.Antanavičius įmetė 2 įvarčius ir kartą buvo pašalintas iš aikštės 2 minutėms.

Prieš savaitę „Alpla“ namie pirmąsias rungtynes laimėjo 24:21, tad persvara buvo labai trapi. Vis dėlto Hardo rankininkų nesutrikdė priešiška atmosfera Bitolos arenoje, kurioje „Perlister“ komandą palaikė apie pusantro tūkstančio sirgalių. „Alpla“ pirmojo kėlinio viduryje išsiveržė į priekį, o po pertraukos svečių persvara buvo išaugusi iki šešių įvarčių.

Antradienį bus ištraukti antrojo atrankos etapo burtai, per kuriuos paaiškės ir „Alpla“ varžovai. Antrajame atrankos etape taip pat žais „Benidorm“ klubas, kuriam atstovauja Rolandas Bernatonis.

„Aix“ su Gerdu Babarsku ir Zaporižės „Motor“ su Jonu Truchanovičiumi bei treneriu Gintaru Savukynu iškart gavo teisę varžytis grupių etape.

Europos lyga

Atrankos pirmasis etapas. Atsakomosios rungtynės

Bitolos „Pelister“ (Šiaurės Makedonija) – Hardo „Alpla“ (Austrija, Antanavičius 2) 24:27. Pirmosios rungtynės 21:24.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.