EUROLYGA 2023

„7bet – Hockey Punks“ ledo ritulininkų šeštadienio varžovai – Latvijos čempionai

Šiandien Vilniuje sėkmingai OHL Baltijos ledo ritulio lygoje debiutavusių Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ ledo ritulininkų laukia rimtas išbandymas – į svečius atvyksta praėjusio sezono Latvijos čempionai Jelgavos „Zemgale“.

Vilniečiai susikaus su Latvijos ledo ritulio čempionais.<br>hockey.lt nuotr.
Vilniečiai susikaus su Latvijos ledo ritulio čempionais.<br>hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2022, 8:56 AM

Čempioniškas nusiteikimas padėjo iškovoti pergalę

Sostinės atstovai naujose pirmenybėse nepaisant nepalankių aplinkybių ruošiantis sezonui sugebėjo iškovoti pergalę – permainingoje dvikovoje rezultatu 7:5 palaužta Rygos „Prizma“ komanda.

Po lygaus pirmojo kėlinio antroje rungtynių dalyje itin sėkmingai progas išnaudoję „pankai“ susikrovė net 4 įvarčių persvarą, kurią Rygos ledo ritulininkama rungtynių pabaigoje pavyko tik šiek tiek sumažinti, tačiau pergalę galų gale šventė „7bet – Hockey Punks“.

Komandos vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras pasidžiaugė čempionišku nusiteikimu.

„Suprasdami realybe – sekančios varžybos jau šiandien, norisi nors trumpai pasidžiaugti pirmaja pergale pirmose bendros Latvijos ir Lietuvos lygoje. Vyrai šaunuoliai, parodė čempionišką charakterį. Žaidėjai atidavė visas jėgas, kad išlaikytų teigiamą rezultatą lemiamu momentu rungtynių eigoje dėl traumų praradus Dino Mukovozą ir Janą Tuchto. Džiaugiuosi, kad iš esmės komanda idealiai atliko varžybinį planą“.

Tuo tarpu šiandienos „7bet – Hockey Punks“ varžovas yra kur kas grėsmingesnis. Jelgavos „Zemgale“ kovo mėnesį, kaip, beje, ir „pankai“ iškovojo savo šalies pirmenybių čempionų titulą.

„Sekantis varžovas – Latvijos čempionai. Mūsų pirmųjų rungtynių rezultatas neabejotinai sumotyvuos jų stipriausius žaidėjus ir jie atvažiuos maksimaliai pasiruošę. Bus nelengva. Tačiau jau esame varžovų žaidimą paanalizavę ir bandysime išnaudoti kiek įmanoma geriau jų silpnąsias vietas“, – kalba nusiteikęs kovai M.Kieras.

Jelgavos „Zemgale“ – Latvijos ledo ritulio centras

Pažymėtinas faktas, kad Jelgavos klubas varžosi ne tik OHL Baltijos lygos pirmenybėse, bet taip pat ir Suomijos antrojo diviziono Mestis lygoje. Galima sakyti, kad iš Rusijos Kontinentinės lygos dėl karo pasitraukus Rygos „Dinamo“ komandai pagrindiniu Latvijos ledo ritulininkų pasiruošimo centru yra šiandienos „7bet – Hockey Punks“ varžovų komanda.

Darbo patirties Latvijos rinktinėje turintis vyriausiasis svečių treneris Artis Abolsas planuoja į Vilnių atsivežti stipriausią sudėtį. „Zemgale“ turi būti motyvuota ir todėl, pirmenybių startas nepavyko – kol kas sužaidus dvejas rungtynes nepavyko iškovoti pergalių – 0:3 nusileista praėjusio sezono finalininkui Rygos „Mogo“, bei po pratęsimo 1:2 Rygos „Dinamo“ komandai. Akivaizdu, kad Lietuvos čempionų laukia labai rimtas išbandymas.

Šiandienos rungtynių pradžia „Pramogų arenoje“ – 17 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.