EUROLYGA 2023

Keturis įvarčius pelniusi „Kaunas City“ vis tiek pralaimėjo prieš „Mogo“

Šeštadienį Optibet ledo ritulio lygoje dar vienas rungtynes sužaidė „Kaunas City“ komanda. Latvijos sostinėje Rygoje vykusiose rungtynėse „Kaunas City“ sugebėjo pelnyti keturis įvarčius į OHL lyderių „Mogo/LSPA“ vartus, bet patys praleido net 12 varžovų tikslių metimų ir patyrė pralaimėjimą 4:12.

„Kaunas City“ ekipa.<br> hockey.lt nuotr.
„Kaunas City“ ekipa.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2022, 5:29 PM

„Mogo“ komanda jau pirmajame kėlinyje susikūrė sau penkių įvarčių pranašumą, o „Kaunas City“ savo įvarčiais atsakė pirmojo kėlinio pabaigoje bei antrojo pradžioje, sušvelnindami deficitą iki trijų įvarčių.

Per likusią antrojo kėlinio dalį abi komandos du kartus apsikeitė tiksliomis atakomis, o trečiajame kėlinyje vėl dominavo rungtynių šeimininkai: ant ledo visiškai dominavusi „Mogo“ pelnė dar penkis įvarčius be atsako.

„Kaunas City“ gretose šiose rungtynėse du įvarčius pelnė Aivaras Bendžius, o po kartą pasižymėjo Lukas Žukaukas ir Paulius Grybauskas.

„Mogo“ į priekį vedė rezultatyviausias lygos žaidėjas Karlas Ozolinis, dukart kauniečius įvarčiu baudė Elvis Želubovskis, o Reinio Martinšo Lejnieko, Krišjanio Redliho, Artūro Ozolinio, Tomo Opelto, Ernesto Krūmo ir Rudolfo Maslovskio sąskaitoje – po vieną tikslią ataką.

Šiandien OHL savo rungtynes žais ir kitos dvi Lietuvos komandos – „Airwell Energija“ rungtyniaus su „HS Riga“, o „7bet-Hockey Punks“ kovos su „Zemgale/LLU“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.