EUROLYGA 2023

Be įvarčio likusi „Kaunas City“ patyrė pralaimėjimą Rygoje

Optibet ledo ritulio lygoje „Kaunas City“ komandai nepavyko nutraukti savo nesėkmingų rungtynių serijos.

 Kaunas City komanda.<br> hockey.lt nuotr.
 Kaunas City komanda.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-26 15:56

Šeštadienį Rygoje kauniečiai 0:3 nusileido „Prizma“ ledo ritulininkams, o šis pralaimėjimas „Kaunas City“ buvo jau ketvirtasis iš eilės. Tarpusavio rungtynėse tai buvo pirmoji latvių pergalė per tris sužaistus susitikimus.

Pirmajame kėlinyje vyravo apylygis žaidimas, bet įvarčiu pasižymėti pavyko tik šeimininkams. Ritulį į vartus pataisydamas komandos draugo metimą nukreipė Davis Straupe (14:59, rez. perd. Kristapas Milleris, Danila Dubovas).

Prasidėjus antrajam rungtynių trečdaliui „Kaunas City“ stengėsi išlyginti rezultatą, bet leido Kristeriui Bortmaniui įsiveržti į pavojingą zoną, iš kurios jis pasiuntė ritulį į vartus (21:43, rez. perd. Valteris Apfelbaumas).

Besitęsiant rungtynėms kauniečiai ir toliau niekaip nesugebėjo pasižymėti, o bene geriausios progos sušvelninti rezultatą neišnaudojo Aivaras Bendžius. Į tai varžovai atsakė savo išpuoliu, kuris baigėsi sėkmingai. Įvartį pelnė Arvilas Laugalis (33:13).

Trečiajame kėlinyje „Kaunas City“ ir toliau niekaip nesisekė pralaužti oponentų gynybos. Arčiausiai tikslo kauniečiai buvo tuomet, kai greitoje atakoje vienas prieš vartininką atsidūręs Aurimas Gaidauskas sudrebino vartų skersinį, bet ritulys ir vėl vartuose neatsidūrė.

Šiandien OHL savo rungtynes sužais ir kitos dvi Lietuvos komandos: „Airwell Energija“ kausis su „Mogo“, o „7bet-Hockey Punks“ namuose priims „HS Riga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.