EUROLYGA 2023

Latvijos čempionai džiaugėsi revanšu – sugebėjo susitvarkyti su „Energija“

Pirmadienį įvyko vienerios Optibet ledo ritulio lygos rungtynės. Elektrėnuose į trečiąją sezono dvikovą stojo Elektrėnų „Airwell Energija“ ir „Zemgale/LLU“ komandos. Latvijos čempionams pavyko atsirevanšuoti už paskutinėse rungtynėse patirtą pralaimėjimą – jie šventė pergalę rezultatu 7:2.

„Airwell Energija“ žaidėjas <br> hockey.lt nuotr.
„Airwell Energija“ žaidėjas <br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2022, 11:05 PM

Šiose rungtynėse „Energijai“ pavyko pasižymėti pirmajai, kai ritulį į vartus pasiuntė Kipras Grabliauskas (06:19, rez. perd. Dominykas Škadauskas, Artiomas Redko). Visgi, jau kėlinio pabaigoje Artūras Homjakovas sugebėjo išlyginti rezultatą.

Savo pranašumą latviams pavyko pademonstruoti antrajame kėlinyje, kai į elektrėniškių vartus krito trys įvarčiai.

Ritulį į vartus siuntė Ričardas Bernhardas, Kevinas Stradniekas ir Kristeris Braunas. Kėlinio pabaigoje savo įvarčiu atsakyti sugebėjo ir Elektrėnų klubo puolėjas Danilas Carkovskis.

Galutinį tašką rungtynėse „Zemgale/LLU“ padėjo trečiojo kėlinio metu per trijų minučių atkarpą pelnydami dar tris įvarčius. Per šią atkarpą pranašumą padidino Artūras Karaša, K. Braunas ir Danielis Goršakovas.

Šeimininkų komandos trenerio Arūno Aleinikovo teigimu, šiandien varžovai neatleido jo komandai už padarytas klaidas.

„Komandos pasirodymas šiandien dviprasmiškas. Rungtynių pradžia buvo gera, bet vėliau padarėme klaidų, už kurias tokio lygio varžovai neatleidžia. Jie mus už tai nubaudė ir todėl gavosi toks rezultatas“, – pripažino A. Aleinikovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.