EUROLYGA 2023

Garsioji Japonijos teniso žvaigždė N. Osaka prisipažino, kas privertė ją praleisti 2023-iųjų „Australian Open“ turnyrą

Garsioji Japonijos tenisininkė Naomi Osaka galiausiai praskleidė nežinios šydą ir paaiškino, kodėl jos nebus šių metų „Australian Open“ turnyre. Buvo spekuliuojama, kad japonę ir vėl užgriuvo psichologinės problemos, tačiau situacija kur kas malonesnė: 2019 m. ir 2021 m. „Australian Open“ čempionė N.Osaka (WTA-47) socialiniuose tinkluose paviešino echskopijos procedūros nuotrauką, kurioje aiškiai matosi, jog japonė laukiasi pirmagimio.

N.Osaka.<br>AFP/Scanpix nuotr.
N.Osaka.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2023, 9:08 AM

„Nekantrauju grįžti į kortą, bet prieš tai šiek tiek informacijos iš savo asmeninio gyvenimo. Keletą pastarųjų mėnesių buvau nutolusi nuo teniso ir per tą laiką iš naujo pajaučiau meilę žaidimui, kuriam paskyriau savo gyvenimą. Suprantu, kad mūsų gyvenimas trumpas ir mes turime branginti kiekvieną dieną.

Žinau, kad ateityje manęs laukia daug puikių akimirkų, o viena iš jų – žinoti, kad kažkada mano vaikas stebės mano mačą ir kažkam sakys – „čia mano mama“ . Vėl pasimatysime 2024-ųjų sezono pradžioje, nes planuoju dalyvauti kitų metų „Australian Open“ turnyre. Myliu jus visus“, – rašė N.Osaka.

25-erių japonė praėjusią savaitę paskelbė, kad traukiasi iš pirmojo šių metų „Didžiojo kirčio“ turnyro, oficialiai nepateikdama pasitraukimo priežasties.

N.Osakos reitingas nukrito iki 47-osios vietos, nes ji nežaidė nuo praėjusių metų rugsėjo, kai pasitraukė iš antrojo Tokijo turnyro etapo – laimėjusi pirmąjį savo mačą japonė baigė pasirodymą pranešdama, kad patyrė kojos traumą.

Praėjusią savaitę Japonijos teniso žvaigždė socialiniuose tinkluose paskelbė kelionės po Europą nuotraukas, kuriose jis keliavo su savo vaikinu iš Jungtinių Valstijų reperiu Cordae. Tuomet jau kalbėta, jog yra mažai tikimybių, kad N.Osaka dalyvaus „Didžiojo kirčio“ turnyre.

Japonė buvo padariusi karjeroje pertrauką dėl psichologinių problemų 2021-siais, kai praleido „Didžiojo kirčio“ turnyrą „Roland Garros“, o vėliau prisipažino, kad keletą metų kovojo su depresija ir nerimu.

WTA jau pasveikino teniso žvaigždę su nėštumu ir perdavė jai linkėjimus.

„WTA šeima sveikina Naomi. Jos laukia naujas ir ypatingas gyvenimo laikotarpis. Sveikiname būsimą mamą ir lauksime jos grįžtančios, kai ji ir jos šeima bus pasiruošę“, – sakė WTA prezidentas Steve‘as Simonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.