EUROLYGA 2023

„Hockey Punks“ ir „Energija“ patyrė nesėkmes OHL pirmenybėse

Optibet ledo ritulio lygoje nesėkmingą 2023-ųjų metų startą tęsia Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ komanda.

Vilniečiai patyrė nesėkmę.<br>hockey.lt nuotr.
Vilniečiai patyrė nesėkmę.<br>hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2023, 10:17 PM

Šeštadienį Rygoje vilniečiai 0:6 nusileido „HS Riga“ klubui. Tai buvo jau trečiasis „pankų“ pralaimėjimas iš eilės šiais kalendoriniais metais.

Praretinta sudėtimi į Latviją išvykę „pankai“ šiose rungtynėse subyrėjo trečiajame kėlinyje. Pirmų dviejų kėlinių metu latviai sugebėjo pasižymėti po kartą, o savo pranašumą jie įtvirtino trečioje rungtynių dalyje pelnę dar keturis įvarčius be atsako.

„HS Riga“ komandai šiose rungtynėse po įvartį pelnė Raulis Ladusanas, Aleksas Simanovičsas, Antonas Micijevskis, Rodionas Boltravomičsas, Tomas Motsas ir Karlis Andersonas.

Tuo metu į Jelgavos miestą atvykusi Elektrėnų komanda buvo priversta 0:5 nusileisti „Zemgale/LLU“ komandai. Tai buvo paskutinės šių komandų tarpusavio rungtynės reguliariajame sezone: jų metu tris kartus triumfavo Latvijos čempionai, o kartą elektrėniškiai.

Pirmajame rungtynių kėlinyje aktyviau žaidę šeimininkai jau ketvirtąją rungtynių minutę įsiveržė į priekį, o pranašumą jie padidino sužaidus dar keturias minutes. Antrojo kėlinio metu daugiau metimų jau atliko „Airwell Energija“, bet vienintelį kėlinio įvartį pelnė „Zemgale/LLU“ atstovai.

Situacija nepasikeitė ir trečiojo kėlinio metu, kuriame aktyviau vartus atakavo svečiai iš Lietuvos, bet įvarčiai krito tik į jų vartus. Savo pranašumą latviai užtvirtino dar dvejomis tiksliomis atakomis.

Po kartą šiame susitikime pasižymėjo Robertas Vitolas, Rinaldas Vutkevičsas, Ričadas Grubinskis, Reinardas Davis Patersonas ir Rūdolfas Muraško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.