EUROLYGA 2023

Moteris, kaltinanti C. McGregorą sumušimu, pareiškė turinti įrodymų: Ispanijos policija atnaujino tyrimą

Moteris, praėjusių metų vasarą tariamai užpulta UFC žvaigždės Conoro McGregoro jachtoje, teigia turinti mobiliuoju telefonu užfiksuotų jos sužalojimų įrodymų, praneša „The Sun“.

C. McGregoras.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
C. McGregoras.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2023, 7:49 PM, atnaujinta Jan 26, 2023, 9:08 PM

Ispanijos policininkai pradėjo tyrimą po to, kai ji pareiškė, kad jis ją užpuolė savo jachtoje Ibizoje.

Teigiama, kad daugkartinis UFC čempionas pravarde „The Notorious“ ją užpuolė 2022 m. liepos 17 d. per savo 34-ojo gimtadienio šventę dviejose savo jachtose. Tačiau C.McGregoras griežtai neigia šiuos kaltinimus, o Ispanijos policininkai anksčiau pareiškė, kad jis nebuvo su tuo susijęs.

Moteris, kuri, kaip teigiama, yra iš Dublino, pirmą kartą oficialų skundą dėl C.McGregoro pateikė Gardai (Nacionalinei Airijos policijai) grįžusi į Airiją.

Dabar Ispanijos policininkai patvirtino, kad Ibizoje dėl įtariamo užpuolimo C.McGregorą tiria teismas, praneša „The Sun“.

Kaip praneša „Irish Sun“, moteris teigia, kad jos sužalojimai užfiksuoti mobiliuoju telefonu.

Po to, kai bylai buvo paskirtas tyrimą atliekantis teisėjas, Ibizos teismas ruošiasi apklausti tariamai nukentėjusią moteri.

Tai reiškia, kad trijų vaikų tėvas C.McGregoras gali būti iškviestas į apklausą uždarame posėdyje arba per vaizdo ryšį.

Tyrimui artimas šaltinis laikraščiui „Irish Sun“ sakė: „Teisėjas paskirtas duoti nurodymus dėl bylos, atlikti tyrimą, surinkti įrodymus. Jie apklaus daug žmonių. Bus pateikta išvada ir bus įvairių teisinių galimybių. Gali būti tiesioginis teismo posėdis, reikės palaukti ir pamatyti. Tikra yra tai, kad vyksta baudžiamasis tyrimas.“

„Teisėjas turi nuspręsti, kokius skirtingus įrodymus, kokius skirtingus pareiškimus jie surinks“, – pridūrė šaltinis.

Antradienį kovos menų žvaigždės vardu buvo paskelbtas pareiškimas, kuriame teigiama, kad jis „tvirtai“ neigia bet kokį savo dalyvavimą užpuolime.

Moteris savo ruožtu pažadėjo pateikti įrodymus Ispanijos valdžios institucijoms.

Šaltinis Airijos laikraščiui sakė, jog Ispanijos polijos tyrimas bus „platus ir ilgas“.

„Ispanijos žiniasklaidoje yra daug informacijos apie tai, kad Ispanijoje vyksta labai intensyvus tyrimas – vyksta teismo procesas, ir tikiuosi, kad viskas bus laiku išaiškinta“, – pažymėjo jis.

Kaip žinoma, moteris taip pat siekia, kad Dublino Aukščiausiasis Teismas pateiktų prašymą išsaugoti visą su tariamu incidentu susijusią medžiagą, įskaitant vaizdo kamerų ir telefonų fotoaparatų įrašus.

Pranešama, kad šis prašymas yra dalis jos ketinamo pareikšti ieškinio dėl žalos atlyginimo už rankos lūžį ir sumušimus, kuriuos ji teigia patyrusi dėl užpuolimo.

Ispanijos policija pradėjo tirti įtariamą incidentą, tačiau byla buvo atidėta, nes nukentėjusioji Formenteros saloje policininkams nepateikė išsamių parodymų.

Tačiau dabar jos advokatų prašymu byla vėl pradėta nagrinėti Ispanijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.