EUROLYGA 2023

Po kontroversiškos kovos baigties – S. Maslobojevo žaibai: „Tai – spjūvis į veidą“ Parašė protestą, jo nepatenkinus – žada palikti organizaciją

Šeštadienį Lietuvos kikboksininkui Sergejui Maslobojevui teko atsisveikinti su „Glory“ organizacijos pussunkio svorio kategorijos (iki 93 kg) pasaulio čempiono titulu. 35-erių Lietuvis Vokietijoje vykusioje pagrindinėje vakaro kovoje po teisėjo sprendimo nutraukti ją ketvirtajame raunde turėjo pripažinti 24-erių Surinamio kovotojo Donego Abenos pranašumą.

Sergejus Maslobojevas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Sergejus Maslobojevas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
S.Maslobojevas.<br>T.Bauro nuotr.
S.Maslobojevas.<br>T.Bauro nuotr.
S.Maslobojevas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
S.Maslobojevas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
S.Maslobojevas.<br>Nuotr. i
S.Maslobojevas.<br>Nuotr. i
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-02-12 08:33, atnaujinta 2023-02-12 09:50

Teisėjas šį sprendimą priėmė pasitaręs su mediku, kuris pažiūrėjęs į lietuvio dešinėje kojoje atsivėrusią žaizdą rekomendavo nutraukti kovą.

„Šūdinai vertinu... Daktaras priėjo, vieną kartą su rankšluosčiu palietė mano žaizdą ir sustabdė kovą. Nebandė nei vazelino dėti, nei išspausti kraują, nei sustabdyti kraujavimą – nieko. Jis pasakė, kad mano koja yra lūžusi“, – po dvikovos naujienų portalo sportas.lt žurnalistui Mantui Stankevičiui nusivylimo neslėpė „Kuvaldos“ pravardę turintis kovotojas.

Jis taip pat pabrėžė, kad jau pasibaigus dvikovai drabužinėje jį apžiūrėjo nepriklausomas specialistas, kuris nustatė, kad sužeidimas nebuvo tokio rimtumo, dėl kurio būtų reikėję priverstinai stabdyti kovą.

S.Maslobojevas M.Stankevičiui pridūrė, kad po mačo jis apeliacija kreipėsi į „Glory“ organizacijos vadovybę ir pridūrė, kad jei sprendimas nebus pakeistas į „no contest“, jis pasitrauks iš „Glory“ organizacijos.

„Tai ne vagystė. Tai – spjūvis į veidą, pažeminimas“, – pridūrė „Kuvalda“.

Primename, kad S.Maslobojevas „Glory“ organizacijos pasaulio čempionu tapo 2022-ųjų spalį, kai įveikė marokietį Tariką Khabezą.

Tąsyk kovotojas iš Lietuvos tapo pirmuoju mūsų šalies atstovu, kuriam pavyko iškovoti šios organizacijos čempiono titulą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.