EUROLYGA 2023

Geriausias OHL sezono puolėjas – Tadas Kumeliauskas

Latvijos ir Lietuvos ledo ritulio lygoje OHL išrinkti geriausi reguliaraus sezono žaidėjai, o tarp geriausių pateko ir mūsų šalies atstovas.

 Tadas Kumeliauskas.<br> hockey.lt nuotr.
 Tadas Kumeliauskas.<br> hockey.lt nuotr.
 Tadas Kumeliauskas.<br> hockey.lt nuotr.
 Tadas Kumeliauskas.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 28, 2023, 2:44 PM

Geriausiu 2022–2023 metų sezono OHL puolėju pripažintas Tadas Kumeliauskas.

32 metų „Hockey Punks“ atstovas šį sezoną per 25-erias rungtynes surinko 48 rezultatyvumo balus (29 įvarčiai ir 19 rezultatyvių perdavimų), o jam skirtas legendinio Latvijos ledo ritulininko Sergejaus Žoltoko vardo prizas.

Tai nebuvo pirmasis T. Kumeliauskui skirtas prizas šiame sezone – gruodį jis buvo pripažintas geriausiu lygos mėnesio žaidėju.

Kiti lygos prizai atiteko latviams: rezultatyviausiu sezono žaidėju tapo „Mogo“ lyderis Karlis Ozolinis (38 įvarčiai ir 39 rezultatyvūs perdavimai), geriausiu gynėju išrinktas Rygos „Dinamo“ veteranas Georgijus Pujacas, vartininku – „Prizma“ atstovas Janis Auzinis, o geriausiu jaunuoju žaidėju paskelbtas dar vienas „Mogo“ žaidėjas Ernestas Krūmas.

OHL atkrintamosios varžybos startuos jau kovo 1-ąją dieną, kai į pirmąją akistatą su „Mogo“ stos „Hockey Punks“ komanda.

Kovo 2-ąją savo pasirodymus pradės ir „Kaunas City“ bei „Airwell Energijos“ klubai, kurių atitinkamai lauks „Dinamo“ ir „Zemgale/LLU“ komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.