EUROLYGA 2023

Ispanijos rankinio čempionate – rezultatyvus D. Virbauskas ir R. Bernatonio įvarčiai į „Barcelona“ vartus

Ispanijos rankinio čempionate rezultatyvus Deivido Virbausko žaidimas padėjo „Ademar“ komandai iškovoti svarbią pergalę kovoje dėl kelialapio į EHF Europos lygą. Aštuntą vietą užimantys „Ademar“ rankininkai svečiuose 35:29 įveikė artimiausią persekiotoją „Huesca“ ekipą.

 Deividas Virbauskas.<br> Klubo nuotr.
 Deividas Virbauskas.<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2023, 7:04 PM, atnaujinta Apr 11, 2023, 7:06 PM

D. Virbauskas pelnė 8 įvarčius ir buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas. Žanas Gabrielius Virbauskas prie pergalės pridėjo 2 įvarčius. „Ademar“ komandą nuo penktos pozicijos, kuri garantuoja kelialapį į Europos lygą, skiria vos taškas.

Ispanijos lygoje dešimtą vietą užimanti „Benidorm“ komanda su Rolandu Bernatoniu išvykoje 34:45 pralaimėjo jau anksčiau čempionės titulą užsitikrinusiai „Barcelona“. R.Bernatonis į Čempionų lygos nugalėtojų vartus įmetė 4 įvarčius ir savo komandoje buvo vienas rezultatyviausių.

Šį sezoną Europos lygoje rungtyniavusią „Benidorm“ komandą nuo penktos pozicijos skiria 6 taškai. Iki Ispanijos čempionato pabaigos lieka šeši turai.

Baigėsi reguliarusis Islandijos čempionato sezonas. Į atkrintamąsias varžybas pateko visi trys lietuvių savo gretose turintys klubai.

Paskutinį kelialapį iškovojo Hafnarfjorduro „Haukar“ komanda, kurios vartus gina Matas Pranckevičius. „Haukar“ namuose 36:23 sutriuškino autsaiderį „Hordur“ ir užėmė aštuntą vietą.

Septintoje pozicijoje finišavo „Selfoss“ komanda, kuriai atstovauja Vilius Rašimas ir Karolis Stropus. „Selfoss“ svečiuose sužaidė lygiosiomis 31:31 su „FH Hafnarfjordur“. K. Stropus pelnė 3 įvarčius.

Šeštą vietą užėmė „Stjarnan“ komanda, kurioje žaidžia Rytis Kazakevičius. „Stjarnan“ išvykoje 29:33 pralaimėjo „Afturelding“ ekipai. R. Kazakevičius pelnė 2 įvarčius. Ketvirtfinalyje „Haukar“ susitiks su reguliariojo sezono nugalėtoju „Valur“ klubu, „Selfoss“ rungtyniaus su „FH Hafnarfjordur“, o „Stjarnan“ su „IBV Vestmannaeyjar“.

Austrijos čempionate Hardo „Alpla“ komanda su Karoliu Antanavičiumi išvykoje minimaliu skirtumu 23:24 pralaimėjo Vienos „Aon Fivers“ ekipai. K. Antanavičius įvarčių nepelnė. Šis pralaimėjimas lėmė, kad „Alpla“ komanda reguliariajame sezone užims ketvirtą vietą, nes likus vienam turui, jau neturi galimybių pavyti laipteliu aukščiau esančio „Aon Fivers“ klubo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.