EUROLYGA 2023

Rusų rankininkės flirtas su alkoholiu baigėsi tragedija – iškrito iš 8 aukšto balkono

Sekmadienį Rusijos rankinio federacija paskelbė nekrologą apie vienos iš šalies garsių sportininkių Viktorijos Divak mirtį. Pradžioje nebuvo jokių duomenų apie 29 metų rankininkės netikėtą mirtį Volgograde, tačiau aiškėja, kad moteris iškrito iš 8 aukšto namo balkono, o tragedijos priežastimi galėjo būti alkoholio padauginimas.

 Žuvo rankininkė Vikrotija Divak.<br> iz.ru nuotr.
 Žuvo rankininkė Vikrotija Divak.<br> iz.ru nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2023, 1:59 PM, atnaujinta Apr 18, 2023, 3:41 PM

Kaip skelbia portalas mk.ru. Rusijos „Astrachanočka“ ekipos žaidėja Viktorija Divak iškrito iš aštunto aukšto balkono. Šaltinių teigimu, balkone buvo rastas 29 metų rankininkės mobilusis telefonas bei nugerta taurė vyno ir taip pat tuščias butelis.

Pažymima, kad V.Divak buto durys buvo užrakintos iš vidaus, o viduje galimo savižudybės raštelio nerasta.

„Reikia kalbėti apie nelaimingą atsitikimą. Tiesiog atsistojus nukentėjusi galimai neišlaikė lygsvaros dėl alkoholio vartojimo persisvėrusi krito“, – konstatuojami tyrėjų žodžiai.

V.Divak buvo triskart Rusijos čempione su „Dinamo-Sinara“ klubu. Rankininkė taip pat žinoma dėl to, kad žaidė Krasnodaro „Kuban“ ekipoje. Į „Astrachanočka“ klubą sportininkė perėjo 2021 metais iš Vokietijos „Halle-Neustadt“ komandos.

Taip pat ji kovojo prancūzų „Achenheim Truchtersheim“ ir baltarusių „Gomel“ ekipose. 2009 metais V.Divak kartu su Rusijos jaunių komanda laimėjo Europos čempionatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?