EUROLYGA 2023

Kanadiečiai ir amerikiečiai pasaulio ledo ritulio čempionate varžovams nepalieka jokių šansų

Suomijoje ir Latvijoje penktadienį startavo pasaulio ledo ritulio čempionatas, kuriame kaunasi 16 stipriausių planetos rinktinių. Šiose varžybose neliko rusų ir baltarusių komandų, kurios yra išbrauktos iš turnyro sąrašų dėl praėjusiais metais šių valstybių pradėto karo prieš Ukrainą.

 Kanados ledo ritulininkai įveikė slovėnus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Kanados ledo ritulininkai įveikė slovėnus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2023, 3:24 PM

Sekmadienį A grupės rytinėje dvikovoje antrąją pergalę iškovojo JAV ledo ritulininkai. Jie net 7:1 (2:1, 2:0, 3:0) sudaužė Vengrijos atstovus.

Pastarieji šeštadienį jau žaidė su Danija ir nusileido jai 1:3, o JAV ledo ritulininkai sugebėjo pirmąją varžybų dieną susitvarkyti su šeimininkais suomiais 4:1.

Rygoje pirmame sekmadienio mače taip pat antrąją pergalę iškovojo kanadiečiai, kurie įveikė slovėnus 5:2 (0:1, 3:0, 2:1). Slovėnai pirmoje akistatoje krito nuo šveicarū 0:7, o Kanada nugalėjo šeimininkus latvius 6:0.

Čempionato A grupėje žaidžia JAV, Švedija, Vokietija, Suomija, Danija, Prancūzija, Austrija ir Vengrija, o B grupėje – Kanada Čekija, Slovakija, Latvija, Šveicarija, Norvegija, Kazachstanas ir Slovėnija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.