EUROLYGA 2023

Susirgusi E. Rybakina traukiasi iš „Roland Garros“

Ketvirtoji pasaulio raketė Elena Rybakina pasitraukė iš „Roland Garros“ prieš trečiojo turo susitikimą su Sara Sorribes Tormo (WTA-132) dėl virusinės ligos.

 E. Rybakina<br> AFP/Scanpix nuotr.
 E. Rybakina<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2023, 4:33 PM

Vimbldono čempionė sakė, kad paskutines dvi dienas ji jautėsi blogai, o per apšilimą prieš rungtynes su S.Sorribes Tormo jai trūko kvapo.

„Vakar ir užvakar nesijaučiau gerai, todėl dvi naktis nemiegojau ir karščiavau. Šiandien tikrai stengiausi per apšilimą, bet manau, kad teisingas sprendimas yra pasitraukti, nes žaisti tokiomis sąlygomis tikrai sunku“, – žurnalistams sakė E.Rybakina, praeityje kovojusi su alergija žiedadulkėms.

23-ejų kazachstanietė buvo įvardijama tarp turnyro favoričių kartu buvusia čempione Iga Šwiątek ir „Australian Open“ čempione Aryna Sabalenka.

„Aš tikrai nusiminusi, kad negaliu žaisti, bet manau, kad toks yra gyvenimas. Yra daug pakilimų ir nuosmukių. Šiandien aš tiesiog norėjau save atiduoti 100 proc. ir, aišku, dar toli gražu nesu pasirengusi 100 proc.“, – kalbėjo sportininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.