EUROLYGA 2023

Palangoje – artėjantys UTMA turnyrai ir titulinė kova

Įspūdingais kovinio sporto renginiais džiuginanti UTMA skelbia apie tris naujus renginius. Šįkart nebus pamiršta ir vasaros sostinė Palanga.

 UTMA nuotr.
 UTMA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2023, 3:21 PM

Jau liepos 15 d. Palangoje nugriaudės „UTMA.Palanga“.

„Tiesiog negalėjome praleisti progos ir nepadovanoti įspūdingo renginio Palangoje poilsiaujantiems, – sakė UTMA komunikacijos vadovė Greta Senkutė. – Kovų sąrašas – tikrai įspūdingas. Dabar tik galime užsiminti – visi jau seniai laukia revanšo tarp Mato Pultaražinsko ir Vito Karoso. Net neabejojame, kad „UTMA.Palanga“ kaitins ir taip įkaitusią kurorto atmosferą“.

Rudenį (rugsėjo 15 d.) UTMA pasitiks jau tradicine tapusioje lokacijoje – Kauno sporto halėje. Čia bus švenčiamas ir pirmasis UTMA gimtadienis.

O lapkričio 10 d. kovinio sporto gerbėjai sulauks kovos, apie kurią kalbama jau nuo pavasario – dėl pirmojo UTMA titulo pirštines surems skandalingasis Arnoldas Misiūnas ir klubo „Titanas“ auklėtinis Mindaugas Narauskas.

Priminsime, kad turnyro dėl svorio kategorijos iki 77 kilogramų titulo pusfinalyje A.Misiūnas teisėjų sprendimu įveikė Dovydą „Rimkenzo“ Rimkų. O Mindaugas Narauskas pirmajame raunde nokautavo klaipėdietį Deividą Dunauską.

„Labai tikiuosi, kad A.Misiūnas į titulinę kovą žiūrės rimtai ir iš širdies padirbės salėje, – sakė M.Narauskas. – Su nekantrumu laukiu mūsų susitikimo narve. Juolab, turnyras vyks mano gimtajame Kaune. Kovai numatyta 5 raundai. Nemanau, kad jų prireiks, žinau, kad abu norėsime pergalės, abu norėsime viską užbaigti greitai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.