EUROLYGA 2023

Proga kilti į viršų: „Kaunas City“ žais IIHF Kontinentinėje taurėje

Lietuvos ledo ritulio čempionė „Kaunas City“ komanda ateinantį sezoną išbandys savo jėgas IIHF Kontinentinės taurės turnyre. Stipriausia praėjusio sezono Lietuvos ledo ritulio ekipa „Kaunas City“ priėmė sprendimą dalyvauti kito sezono IIHF Kontinentinės taurės turnyre. Lietuviai jau pateikė paraišką dalyvauti turnyre, kuriame kauniečiai varžysis su kitų šalių čempionais.

 „Kaunas City“ komanda<br> „Kaunas City“ nuotr.
 „Kaunas City“ komanda<br> „Kaunas City“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2023, 6:12 PM, atnaujinta Jun 17, 2023, 6:17 PM

„Didžiuojamės, kad mūsų klubas OHL 2022/2023 metų sezone liko penktoje vietoje ir tai aukščiausias pasiektas rezultatas iš dalyvavusių lietuviškų klubų.

Žinoma džiugu, kad kovoje dėl Lietuvos čempiono taurės serijoje 3:0 įveikėme daugkartinius Lietuvos ledo ritulio čempionus Elektrėnų „Airwell Energiją“ ir gavome teisę dalyvauti IIHF Kontinentinės taurės varžybose. Pirmiausia tai didžiulė garbė ir atsakomybė atstovauti Kauną ir Lietuvą tokio lygio turnyre, o tam labai atsakingai ruošiamės“, – apie priimtą sprendimą kalbėjo kauniečių klubo vadovai.

Į būsimo turnyro kovas atsakingai žiūrintys kauniečiai nėra linkę vien tik pasitenkinti dalyvavimu tarptautiniame turnyre. Ekipos vadovų teigimu, rugpjūtį pasiruošimą sezonui pradėsiantys „Kaunas City“ atstovai turės tikslą patekti į antrąjį turnyro etapą.

„Jau tapo įprasta, kad komanda sezonui pradeda ruoštis rugpjūčio pradžioje, pasirengimo startas ir šįkart planuojamas paskutinio vasaros mėnesio pradžioje. Nesvarbu ar ruošimės Kontinentinės taurės varžyboms, ar OHL sezonui, komanda visuomet dirba labai rimtai ir atsakingai. Į kiekvieną varžovą žiūrime taip pat, žinome, kad nėra lengvų varžovų, bet mūsų užduotis yra laimėti ir patekti į sekantį etapą ir ši užduotis turės nuolat suktis kiekvieno komandos nario galvose.“

Progą stebėti „Kaunas City“ kovą su kitų šalių klubais gali gauti ir lietuviai: Kauno klubas pateiks paraišką rengti IIHF Kontinentinės taurės pirmojo etapo kovas.

„Kaunas turi gerą infrastruktūrą rengti tokio lygio renginius, o turėdami Kauno miesto savivaldybės palaikymą mes pateikėme paraišką surengti pirmojo etapo rungtynes Kaune.

Kitą savaitę Bratislavoje vyks IIHF susitikimas į kurį esame pakviesti prisistatyti kaip galimiems vieno iš etapų rengėjams, todėl labai tikimės, kad grįšime su palankiomis žiniomis ir rugsėjo 21–24 dienomis galėsime Kaune susikauti su trimis komandomis dėl patekimo į sekantį etapą.“

Priminsime, jog pastaruosius du sezonus IIHF Kontinentinės taurės turnyre varžėsi „7bet-Hockey Punks“ ledo ritulininkai, kuriems nepavyko įveikti pirmojo etapo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?