EUROLYGA 2023

Rusijos kikbokso čempionas žuvo nutaręs upėje pasimaudyti

Viačeslavas Drynkinas aplinkiniams teikė dideles viltis tapti kikbokso žvaigžde. Praėjusį mėnesį 17-metis sportininkas Rusijos kikbokso čempionate nurungė visus varžovus ir iškovojo svorio kategorijos iki 57 kg čempiono titulą. Tačiau birželio 22 dieną vaikinas buvo palaidotas Volgograde. Kelionė į paplūdimį tapo jo gyvenimo tragedija.

 V.Drynkinas<br>Kikbokso federacijos nuotr.
 V.Drynkinas<br>Kikbokso federacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2023, 7:31 PM

Gegužės viduryje Rusijos jaunimo rinktinės narys Viačeslavas Drynkinas iš šalies kikbokso čempionato, kuris vyko Kemerove, parsivežė dar vieną aukso medalį.

Jis laimėjo „Low-kick“ disciplinoje tarp 16–18 metų sportininkų. Tai buvo jau antrasis iš eilės jo čempiono titulas šalies pirmenybėse.

Tačiau praėjęs sekmadienis V.Drynkinui tapo paskutiniuoju. Jis vakare su savo mergina nuvyko į Volgogrado srities Achtubos upės paplūdimį. Iš ten V.Drynkinas nebegrįžo.

Kikboksininkas nusprendė paplaukioti upėje, bet galiausiai nesugebėjo išplaukti į krantą. Jis paskendo matant tragediją jo merginai. Būtent ji kreipėsi į gelbėtojus, tačiau išnaršę upės dugną kabliais jie sportininko nerado. Buvo iškviesti narai, kurie galiausiai vis dėlto surado skenduolį.

Mirties priežastį policija neįvardino, bet konstatavo, jog įvyko nelaimingas atsitikimas.

„Tragedija... Nepataisoma netektis tėvams, artimiesiems, draugams ir kikbokso federacijai. Slava buvo nuostabus žmogus ir puikus sportininkas“, – socialiniuose tinkluose rašė kikbokso pasaulio taurės laimėtojas Viktoras Djakovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.