EUROLYGA 2023

Lietuvos kovotojams veriasi durys į Japoniją

Sugrįžusi ir jėgas atgavusi, bei 60.000 K-1 sirgalių į arenas renkanti japonų K-1 Global organizacija plečiasi už Japonijos ribų.

Lietuvos kovotojams veriasi durys į Japoniją.<br> KOK nuotr.
Lietuvos kovotojams veriasi durys į Japoniją.<br> KOK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2023, 8:07 AM

Jau ateinančiais metais organizacijos planuose surengti atrankinius K-1 Grand Prix turnyrus Singapūre, Šiaurės ir Senojoje Europoje. Atrankinių turnyrų nugalėtojai susitiks finaliniame Naujametiniame K-1 Global renginyje Japonijoje.

Be to, K-1 Global turi gerą žinią Grappling ir MMA kovotojams, kadangi vyks ir visame pasaulyje milijonus gerbėjų turinčios MMA kovos, už kurias atsakingu jau paskirtas legendinis Kazushi Sakuraba.

Artimiausiuose japonų planuose – įkurti bendrą stipriausių pasaulio kovos menų organizacijų tarybą, kurioje būtų aptariami ir sprendžiami globalūs kovos menų pasaulio klausimai. Į kuria pakviestos šių organizacijų vadovai ONE Championship, GLORY, KOK, ISKA, SHOOT BOXING, KSW, SENSHI, RISE. KOK jau gavo oficialų pakvietimą dalyvauti tarybos veikloje.

Dėl atrankinių Grand Prix turnyrų organizavimo K-1 organizacija veda derybas su stipriausiais Pasaulio kovos menų organizatoriais: Singapūre su ONE Championship atstovais, dėl turnyro senojoje Europoje su Glory organizacija, Šiaurės Europoje su KOK turnyrų organizatoriumi, Lietuvos bušido Federacijos prezidentu Donatu Simanaičiu. Kadangi viskas dar tebėra sąlygų aptarimo, bei derybų stadijoje, tad kur ir kada vyks minėti turnyrai kol kas neaišku, viskas paaiškės rudenį. Galutiniai taškai bus sudėti kuomet LBF prezidentas Donatas Simanaitis rugsėjo 9d. lankysis Japonijoje, K-1 Global organizuojamame sunkiasvorių K-1 Grand Prix turnyre, kuriame dalyvaus KOK deleguotas interim sunkaus svorio čempionas, slovakų tautybės kovotojas Martin Pacas. Panašu, kad seniausia kovos menų organizacija gali iš tiesų tapti platforma pasaulyje stipriausioms kovos menų organizacijoms pagaliau taikiai išsiaiškinti, kurios kovotojai stipriausi iš stipriausių. Be galo džiugu, jog visiems MMA, Grappling, bei K-1 sporto šakų lietuviams kovotojams veriasi naujos galimybės vėl garsinti Lietuvos vardą rytų kovos menų gimtinėje – tekančios saulės šalyje Japonijoje, bei Pasaulyje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.