EUROLYGA 2023

Kvaila tragedija: kultūristas ant sprando užsimetė 210 kg štangą ir sutraiškė slankstelius

Populiarus ir garsus Indonezijos kultūristas Justinas Vicky žuvo po incidento per treniruotę sporto salėje Balio saloje. 33-ejų metų kūno rengybos atstovas „Paradise Bali Gym“ sporto salėje su 210 kg štanga darė pritūpimus ir neišlaikė jos, o pagalbininkas nesugebėjo vyrui suteikti reikiamos pagalbos.

 Justinas Vicky žuvo po sporto salėje įvykusio incidento.<br> lrytas.lt koliažas
 Justinas Vicky žuvo po sporto salėje įvykusio incidento.<br> lrytas.lt koliažas
 Justinas Vicky žuvo po sporto salėje įvykusio incidento.
 Justinas Vicky žuvo po sporto salėje įvykusio incidento.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 27, 2023, 6:50 PM

J.Vicky filmavo, kaip jis darė pritūpimus su 210 kg štanga. Pritūpęs jie negalėjo su svarmeniu atsistoti. Vietoj to, kad jį būtų per nugarą numetęs, Justinas bandė jį pakelti.

Tačiau jam to padaryti nepavyko, o jo pagalbininkas taip pat neapsaugojo kultūristo nuo tragedijos. Vyrui štanga nukrito ant sparndo ir tiesiog sulenkė sportininką perpus.

Nors po akimirkos ir kitų pagalbos J.Vicky pavyko išvaduoti iš tokios pozos, tikinama, kad ant sparndo nukritusi štanga sutraiškė kelis stuburo slankstelius, buvo pažeisti gyvybiškai svarbūs širdies ir kvėpavimo sistemos nervai.

J.Vicky buvo skubiai nugabentas į ligoninę, tačiau gydytojai nieko negalėjo padaryti, kad išvengtų tragedijos.

Mitybos patarėjas ir asmeninis kultūrizmo treneris, turėjęs 30 000 instagram sekėjų, mirė netrukus po skubios operacijos, nepaisant visų chirurgų pastangų išgelbėti jo gyvybę.

„Mūsų mylimajam Justinui. Jūsų įtaka mūsų gyvenimui yra neišmatuojama. Jūsų palikimas išliks daugybėje gyvenimų, kuriuos jus palietėte, kuriuos įkvėpėte bei įdėjote į juos meilę bei aistrą. Ilsėkitės ramybėje. Jūs visada būsite mūsų širdyse“, – sakoma „Paradise Bali Gym“ pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.