EUROLYGA 2023

Vilniuje praūžė vienas didžiausių teniso turnyrų Lietuvoje

Kovo 16 dieną SEB arenoje, Vilniuje daugiau nei šimtas teniso entuziastų susigrūmė viename didžiausių mėgėjų turnyrų Lietuvoje.

Vilniuje praūžė vienas didžiausių teniso turnyrų Lietuvoje.<br>A.Četkausko nuotr.
Vilniuje praūžė vienas didžiausių teniso turnyrų Lietuvoje.<br>A.Četkausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-18 14:35

Antrus metus vykstančiame „NANA GOLDEN BEACH PREMIUM RESORT & SPA EXPERIENCE BY NOVATURAS TENNIS CUP 2024“ turnyre dalyviai buvo išsiskirstyti į 8 skirtingas dvejetų ir vienetų grupes pagal pajėgumą.

Dalyviai varžėsi ne tik dėl įprastų prizų – medalių ir rėmėjų dovanų, tačiau ir 150 eurų čekį į teniso stovyklą Kretoje, į kurią keliaus nemaža dalis šiame turnyre dalyvavusių teniso mylėtojų.

„Pradėjus vienyti teniso mėgėjų bendruomenę net nebūčiau pagalvojęs, kad tapsime lyg viena didelė šeima ir savo atostogas naudosime tam, kad keliautume į kitą šalį žaisti teniso su tais pačiais žmonėmis. Šis turnyras tik dar kartą pademonstravo, kokia stipri teniso bendruomenė yra Lietuvoje“, – džiaugėsi varžybų organizatorius Arūnas Valickas.

Varžybas organizavę „TenisoTurnyrai.com“ šio sporto entuziastus įvairiais džiugina jau 15 metų ir ne tik Lietuvoje. „TenisoTurnyrai.com“ Lietuvos teniso mėgėjams suteikė progas pasivaržyti tiek gerai pažįstamoje Latvijoje, tiek tolimojoje Japonijoje.

„Antrus metus paeiliui į šį turnyrą atvyko daugiau nei šimtas teniso mėgėjų. Tai rodo, jog mumis pasitiki, o mes einame teisingu keliu ir džiaugiamės galėdami vienyti teniso fanų bendruomenę“, – teigė A.Valickas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.