EUROLYGA 2023

Neįtikėtinai agresyvus derbis Turkijoje išprovokavo neeilinę sirgaliaus reakciją

Vienuolika geltonų kortelių, penkios raudonos, trys įvarčiai, du vienuolikos metrų baudiniai. Tokia gausybė įvykių buvo užfiksuota viename Turkijos lygos mače.

 Turkijoje tarp "Fenerbahce" ir "Besiktas" komandų vyko įvykių kupinas mačas<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Turkijoje tarp "Fenerbahce" ir "Besiktas" komandų vyko įvykių kupinas mačas<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 10:22 PM

Stambule įvyko derbis tarp „Fenerbahce“ ir „Besiktas“ komandų, tačiau kiek labiau nei pats žaidimas, didesnę intrigą sukėlė faktas, kad rungtynės baigėsi net be penkių žaidėjų.

Ismail Koybasi ir Luis Neto buvo tie žaidėjai, kurių neteko „Fenerbahce“, o Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinsonas ir Ali Palabiyikas išvydo raudonas korteles atstovaudami „Besiktas“ klubui. 

Žaidimas buvo toks agresyvus, kad rungtynių statistika mirgėjo nuo įvykių gausos. Rungtynių arbitrai pripažino, kad tokio kortelių kiekio dar nebuvo išdalinę.

Rungtynių eiga paveikė visus. Net ir mačą stebėjusius sirgalius. Labai daug dėmesio socialiniame tinkle „Twitter“ sulaukė vieno „Fenerbahce“ sirgaliaus reakcija. Jis, matydamas beprotiškai besiklostančią rungtynių eigą, nepataisomai sudaužė televizoriaus ekraną.

Tiesa, jam liūdėti jau nebėra ko, kadangi į tokį poelgį dėmesį atkreipė palaikomos komandos saugas Joao Souza. Jis, matydamas kiek sirgaliui reiškė tos rungtynės, pasisiūlė nupirksiąs naują televizorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.