EUROLYGA 2023

„Manchester United“ pamainą A.Di Mariai rado Lietuvos rinktinėje

Lietuvos futbolo rinktinė, nepaisant pralaimėjimo Europos čempionato atrankos rungtynėse Vemblio stadione, Anglijos futbolo grandams paliko gerą įspūdį.

Neįvardytas saugas „Manchester United" treneriui įspūdį paliko Lietuvos ir Anglijos rungtynėse. Manoma, kad lietuvis pakeis A.Di Marią (kairėje).<br>Reuters/Scanpix ir V.Januškos (LFF) nuotr.
Neįvardytas saugas „Manchester United" treneriui įspūdį paliko Lietuvos ir Anglijos rungtynėse. Manoma, kad lietuvis pakeis A.Di Marią (kairėje).<br>Reuters/Scanpix ir V.Januškos (LFF) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2015, 8:50 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:23 PM

Šaltiniai praneša, kad po 2016 metų Europos čempionato atrankos rungtynių Londone su Anglijos rinktine, „Manchester United“ klubas rengia pasiūlymą Lietuvos rinktinės saugui.

Skelbiama, kad „Manchester United" treneriui Louisui van Gaalui įspūdį paliko vienas iš Lietuvos rinktinės futbolininkų, žaidžiančių saugų grandyje.

Būtent jis turėtų pakeisti argentinietį Angelį Di Maria, kuris, kaip praneša užsienio žiniasklaida, greičiausiai paliks Mančesterį ir persikels į Prancūziją – „Paris Saint-Germain“ klubą.

Tiesa, kol kas nepranešama, kuris iš Lietuvos rinktinės žaidėjų sulauks Anglijos futbolo giganto pasiūlymo. Tai turėtų būti paskelbta per artimiausias keletą dienų.

Lietuvos rinktinė Vemblio stadione 0:4 (0:2) pralaimėjo anglams. Šeimininkams įvarčius pelnė Wayne'as Rooney, Danny Welbeckas, Raheemas Sterlingas ir rinktinėje debiutavęs Harry Kane'as.

Lrytas.lt skaitytojus sveikina su balandžio 1-ąja. Deja, bet Lietuvos futbolininkų „Manchester United“ klube neišvysime 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.