EUROLYGA 2023

Olimpinis čempionas ir buvęs K. Kardashian patėvis – jau moteris

1976 metų Monrealio olimpinių žaidynių dešimtkovės čempionas amerikietis Bruce'as Jenneris dabar jau oficialiai yra moteris. Prieš tris savaites 65 metų J.Jenneriui buvo atlikta aštuonių valandų operacija keičiant lytį. Kaip teigia „The Independent“, dabar jau moterimi tapęs vyras „liko patenkinta rezultatu“.

Olimpinis čempionas B.Jenneris tapo moterimi.<br>youtube.com
Olimpinis čempionas B.Jenneris tapo moterimi.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2015, 9:17 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 6:27 AM

„Bruce'as oficialiai tapo moterimi, – tikino artimi buvusiam sportininkui šaltiniai. – Jo vaikai niekada nematė tokio laimingo“.

Šių metų balandį B.Jenneris pasirodė vienoje iš ABC televizijos laidų, apsirengęs moteriškais rūbais ir pranešė, kad visada jautėsi  moterimi.

Net ir 1976 metais, kuomet olimpinėje dešimtkovėje iškovojo aukso medalį ir pasiekė naują pasaulio rekordą.

Laidoje vyras patikino, kad nuo vaikystės turėjo problemų su lyties identifikacija, tačiau daugiau nežada gyventi melu ir taps moterimi.

JAV atletas B.Jenneris 1986 metais buvo įtraukas į Olimpinės šlovės muziejų, o pabaigęs karjerą dirbo įvairiose televizijose komentatoriumi.

B.Jenneris buvo vedęs realybės šou žvaigždės Kim Kardashian motiną, tačiau 2014 metų pavasarį pora nutarė skirtis. Jau buvusi sportininko žmona pareiškė, kad „Bruce'as mirė ir aš jo gedžiu“.

Savo buvusiame vyriškame gyvenime olimpinis čempionas buvo vedęs tris kartus, turi šešis savo  vaikus ir keturis įvaikintus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.