EUROLYGA 2023

Retas įvykis: ledo ritulio teisėjas krisdamas traumavo žaidėją

„Edmonton Oilers“ ekipos žaidėjas rusas Nailis Jakupovas gavo kojos traumą po to, kai per akistatą su „Carolina Hurricanes“ komandą jį nuvertė rungtynių arbitras.<br>APF nuotr.
„Edmonton Oilers“ ekipos žaidėjas rusas Nailis Jakupovas gavo kojos traumą po to, kai per akistatą su „Carolina Hurricanes“ komandą jį nuvertė rungtynių arbitras.<br>APF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2015, 5:18 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 4:23 PM

Niekas nesiginčija – ledo ritulys yra vyriškas žaidimas. Ir jo metu ledo ritulininkai gauna traumas, netenka dantų ar „užsidirba“ papildomų mėlynių. Tačiau itin retai tokiame sporte dėl traumų kalti būna akistatos arbitrai. Tačiau praėjusią dieną NHL vykusiame mače būtent dvikovos arbitras sužeidė sportininką – šis negalėjo tęsti rungtynių.

Edmonton Oilers“ ekipos žaidėjas rusas Nailis Jakupovas gavo kojos traumą po to, kai per akistatą su „Carolina Hurricanes“ komandą jį nuvertė rungtynių arbitras.

Antrojo kėlinio pradžioje, kai riedulys buvo metamas aikštės viduryje, mačo teisėjas Mattas McPhersonas neišsilaikė ant pačiūžų ir krito ant ledo. Tačiau krisdamas jis dar kabinosi „į gyvenimą“ – bandė užsilaikyti už žaidėjų ir atrama turėjo būti rusas.

Tačiau ir šis kartu krito. Kaip paaiškėjo, 22-ejų N.Jakupovas krisdamas pasitempė kryžminius raiščius.

Kita nemaloni naujiena rusui – be jo kovojusi „Oilres“ 1:4 nusileido šeimininkams iš Karolinos. Nuo 2013-ųjų NHL žaidžiantis Rusijos ledo ritulininkas per jau įvykusias 22-jas rungtynes įmušė 2 įvarčius ir atliko 10-mt rezultatyvių perdavimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.